Πήρε παίκτες, περιμένει τίτλους

Πήρε παίκτες, περιμένει τίτλους

Η, αναμφίβολα, σημαντική ενίσχυση του Παναθηναϊκού βάζει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, κάτι που επεσήμανε και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98.4».

« Οι παίκτες που ήρθαν καταλαβαίνουν τις προοπτικές που έχει η ομάδα μας. Έχουμε όραμα για το βόλεϊ, όχι μόνο για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για την ευρωπαϊκή μας πορεία. Βλέποντας ότι υπάρχουν κατάλληλες προϋποθέσεις και στόχοι στην ομάδα, παίκτες παγκόσμιας κλάσης αποφάσισαν να έρθουν στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι θα έρθουν βέβαια και τα αποτελέσματα που πρέπει. Γι’ αυτό άλλωστε κάναμε σημαντικές μετεγγραφές. Εκτός από τον Ντάντε και τον Μαρσελίνιο πήραμε επίσης τον Γκόμεζ και τον Μπάεφ. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα. Στόχος μας είναι μελλοντικά, σε εύλογο χρονικό διάστημα, να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο στην Ευρώπη » τόνισε ο πρόεδρος του «πράσινου» ΤΑΠ.

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ντάντε: « Δεν ήρθε μόνο για τα χρήματα στην ομάδα. Όταν ο Ντάντε έπαιξε πέρυσι στους Ολυμπιακούς Αγώνες τον φιλοξενήσαμε για μερικές ημέρες, και αυτόν και άλλους παίκτες. Ο Ντάντε είναι πολύ μεγάλο όνομα στο παγκόσμιο βόλεϊ, παίζει από μικρός στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας και μαζί με τον Γκίμπα είναι οι κορυφαίοι παίκτες της εθνικής ».

Ολοκληρώνοντας, ο Σταθοκωστόπουλος έκανε λόγο για τους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα: « Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Και ο Ολυμπιακός και ο Ηρακλής έχουν πολύ καλές ομάδες. Επίσης, η Πάτρα και ο Πανελλήνιος ενισχύθηκαν. Υπάρχουν καλές ομάδες φέτος και πιστεύω να γίνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα. Βεβαίως ευχόμαστε η ομάδα μας να είναι αυτή που θα κόψει πρώτη το νήμα ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK