Ποδαρικό στη Γερμανία για την Euroleague

Ποδαρικό στη Γερμανία για την Euroleague

Στη Γερμανία ανοίγει για τον Εθνικό η αυλαία της νέας σεζόν. Η πρώτη προκριματική φάση της Euroleague οδηγεί τους Πειραιώτες στο Ντούισμπουργκ, εκεί όπου το τετραήμερο 15-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο Δ΄ όμιλος της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη (15/09)
18:00 Πρίμορατς Κότορ-Σαφχάουζεν
20:00 Ντούισμπουργκ-Μάριουπολ
Παρασκευή (16/09)
18:00 Εθνικός-Σαφχάουζεν
20:00 Πρίμορατς Κότορ-Ντούισμπουργκ
Σάββατο (17/09)
12:00 Πρίμορατς Κότορ-Εθνικός
14:00 Μάριουπολ-Σαφχάουζεν
18:00 Εθνικός-Ντούισμπουργκ
20:00 Πρίμορατς Κότορ-Μάριουπολ
Κυριακή (18/09)
12:00 Εθνικός-Μάριουπολ
14:00 Ντούισμπουργκ-Σαφχάουζεν












Στόχος των «κυανόλευκων» είναι να καταλάβουν μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ, που οδηγούν στην επόμενη προκριματική φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στην προσπάθεια τους αυτή θα έχουν αντιπάλους την οικοδέσποινα Ντούισμπουργκ, την σέρβικη Πρίμορατς Κότορ, την ουκρανική Μάριουπολ και την ελβετική Σαφχάουζεν.

Ακόμα πάντως και αν δεν κυλήσουν όλα ομαλά στη Γερμανία, ο Εθνικός θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία μέσω του Len Trophy, κάτι που θα συμβεί αν καταταγεί τρίτος ή τέταρτος (η πέμπτη ομάδα του ομίλου θα περιοριστεί στις διοργανώσεις της χώρας της).

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Νίκος Στελλάτος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, καθώς ταλαιπωρείται από τράβηγμα στη μέση, ενώ το ίδιο ισχύει για τον Αμερικανό Τζέσι Σμιθ, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα στα τέλη του μήνα.

Αντίθετα, στη Γερμανία ταξίδεψαν οι Φίλιππος Καραμπέτσος, Θωμάς Γαβαλάς, Δημήτρης Μάζης, Αντώνης Βλοντάκης, Κώστας Κοκκινάκης, Φώτης Μπλάνης, Διονύσης Καρούντζος, Κώστας Δήμου, Μάριος Χατζηκυριακάκης, Βασίλης Εμμανουηλίδης, Μανώλης Μυλωνάκης και Οδυσσέας Μπαριωτάκης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK