Poll: Ψήφισε καλύτερα από τους δημοσιογράφους στα βραβεία ΠΣΑΤ

Το Contra.gr σε καλεί να ψηφίσεις εσύ τους κορυφαίους της Ελλάδας, με βάση τις επιλογές που είχαν οι δημοσιογράφοι στα βραβεία ΠΣΑΤ 2019.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε στο Nitto ATP Finals
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θριάμβευσε στο Nitto ATP Finals AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Τα βραβεία ΠΣΑΤ, τα βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, αποτελούν έναν θεσμό που καθιερώθηκε πριν από δεκαετίες και στο τέλος κάθε έτους απονέμονται στους καλύτερους του ελληνικού αθλητισμού. Όπως συμβαίνει και στο διεθνές προσκήνιο, πχ. με τη Χρυσή Μπάλα και το αν έπρεπε να απονεμηθεί στον Λιονέλ Μέσι ή στον Βίρτζιλ φαν Ντάικ, έτσι και στη χώρα μας βρήκαμε το δικό μας πεδίο διχασμού. Στέφανος Τσιτσιπάς ή Γιάννης Αντετοκούνμπο; Κι αν ψηφιστεί ο ένας, γιατί δεν ψηφίστηκε ο άλλος;

Ήδη με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων άρχισαν οι διαξιφισμοί μεταξύ των εκπροσώπων του Τύπου, ακόμα κι αν αυτοί δεν ψήφισαν. Όταν, δε, στη μέση μπήκε κι η μονομαχία Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, οι μεν με την ομάδα πόλο ανδρών που έφτασε στον τελικό Champions League, οι δε με την ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών που κατέκτησε το νταμπλ (μάλιστα το πρωτάθλημα χωρίς ήττα), η πόλωση οξύνθηκε.

Γι' αυτόν τον λόγο, τη λύση μπορείς να τη δώσεις εσύ. Βγάζοντας το φίδι από την τρύπα και επιλέγοντας τον νικητή στην εκάστοτε κατηγορία, όπως έκαναν οι δημοσιογράφοι, ψηφίζοντας προ ημερών. Σου δίνουμε τις 3 επιλογές με τις περισσότερες ψήφους σε κάθε κατηγορία, επέλεξε αυτήν που εσύ θεωρείς καλύτερη και δες στο τέλος του κειμένου πού κατέληξαν πραγματικά τα βραβεία ΠΣΑΤ 2019.

Οι νικητές των βραβείων ΠΣΑΤ 2019

Καλύτερος αθλητής: Στέφανος Τσιτσιπάς (τένις)

Καλύτερη αθλήτρια: Κατερίνα Στεφανίδη (στίβος)

Καλύτερη ομάδα: Ολυμπιακός υδατοσφαίρισης (άνδρες)

Καλύτερος προπονητής: Γιώργος Πομάσκι (στίβος)

Καλύτερος αθλητής με αναπηρία: Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης (κολύμβηση)

Καλύτερη  αθλήτρια με αναπηρία: Αλεξάνδρα Σταματοπούλου (κολύμβηση)

Καλύτερη ομάδα αθλητών με αναπηρία: Εθνική Κωφών μπάσκετ (γυναίκες)

News 24/7

24MEDIA NETWORK