Πώς η Ζιζέλ 'σαμποτάρει' την καριέρα του Τομ Μπρέιντι

Ανατομία ενός τέλειου ζευγαριού, ενός σπουδαίου αθλητή που 'καταστρέφεται' από μια καλλονή του μόντελινγκ. Η Ζιζέλ και ο Τομ Μπρέιντι.

O  Τομ Μπρέιντι σε αγωνιστικό στιγμιότυπο με τους New England Patriots, από αναμέτρηση κόντρα στους Philadelphia Eagles
O Τομ Μπρέιντι σε αγωνιστικό στιγμιότυπο με τους New England Patriots, από αναμέτρηση κόντρα στους Philadelphia Eagles MICHAEL PEREZ/AP

Ας ξεκινήσουμε από μια γενική διαπίστωση. Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ είναι το τέλειο ζευγάρι. Είναι ένα ανδρόγυνο βγαλμένο από χολυγουντιανό όνειρο. Είναι ένας quarterback-θρύλος του NFL και ένα μοντέλο από τη Βραζιλία, ενωμένοι σε ένα holy matrimony (τι ωραία φράση!) που θα ζήλευαν ο Φεντερίκο Φελίνι (όσο ήταν εν ζωή), ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μαζί. Όμως, επειδή η τελειότητα ακόμα και σε μορφή κινηματογραφικού σεναρίου είναι ένα πολύ βαρετό concept, η συμβίωση αυτού του -φαινομενικά- τέλειου ζευγαριού έχει τις αναταράξεις της. Ύστερα από μια συζήτηση με τον δαιμόνιο συντάκτη του Oneman.gr, Γιάννη Μπαϊρακτάρη, επιχείρησα να ανακαλύψω πόσο εμπλέκεται το πανέμορφο μοντέλο στην καριέρα του Μπρέιντι κι αν ισχύει σε αυτή την περίπτωση ο μύθος της γοητευτικής γυναίκας που 'καταστρέφει' έναν δημοφιλή αθλητή.

Μια δύσκολη αρχή

Το 2007, ο δημοφιλής quarterback των New England Patriots περνούσε δύσκολα. Λίγο μετά τον χωρισμό του από την ηθοποιό Μπρίτζετ Μούναχαν, εκείνη έφερνε στον κόσμο το παιδί τους. Ο Μπρέιντι εκείνη την εποχή είχε ξεκινήσει ήδη να συμβιώνει με τη Ζιζέλ, προκαλώντας έντονες συζητήσεις στα tabloid media, πως η Βραζιλιάνα καλλονή ήταν "το τρίτο πρόσωπο" στη σχέση του με την γνωστή ηθοποιό. Δεν το λες και ιδανικό ξεκίνημα μιας σχέσης.

Η αχρείαστη δήλωση

O Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπουντχέν στα εγκαίνια έκθεσης του MT με τίτλο "Camp: Notes on Fashion"
O Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπουντχέν στα εγκαίνια έκθεσης του MT με τίτλο "Camp: Notes on Fashion" CHARLES SYKES/INVISION/AP

Μερικά χρόνια αργότερα, η Ζιζέλ δήλωνε στο περιοδικό 'Vanity Fair' για τον μικρό Τζακ, το παιδί του Μπρέιντι από τη σχέση του με τη Μούναχαν: "To καταλαβαίνω και το σέβομαι πως έχει μαμά, αλλά για μένα το γεγονός ότι γεννήθηκε από κάποια άλλη γυναίκα, δεν τον κάνει λιγότερο παιδί μου". Μια τέτοια δήλωση ίσως θα μπορούσε να μην γίνει, ίσως κατάφερε να συντηρήσει το τρίο της μιζέριας μεταξύ των δυο γυναικών και του Μπρέιντι.

Το νταηλίκι

Το 2012, όταν οι Patriots έχαναν το Super Bowl από τους Giants, η Βραζιλιάνα φαίνεται να είπε σε video, προς τους συμπαίκτες του Μπρέιντι, το οποίο κυκλοφόρησε στα social media: "Πρέπει να μάθουν να πιάνουν την μπάλα, όταν πρέπει. Ο άντρας μου δεν μπορεί να πετάξει και να πιάσει την μπάλα την ίδια στιγμή. Δεν το πιστεύω ότι έχασαν τόσες πολλές μπάλες". Η γκρίνια στις ήττες φέρνει κι άλλη γκρίνια. Και όταν γίνεσαι "αυτός του οποίου η γυναίκα γκρινιάζει", τότε η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια γίνεται ακόμα πιο βαριά.

Tο ρούχο

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπουντχέν σε εκδήλωση του MΕΤ της Νέας Υόρκης
Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ Μπουντχέν σε εκδήλωση του MΕΤ της Νέας Υόρκης CHARLES SYKES/INVISION/AP

Για το Θεό, ζευγάρια που ντύνονται με χρώματα ασορτί, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

Φήμες και ψίθυροι

Ο Μπρέιντι έχει δηλώσει με νόημα σε αμερικανικό κανάλι πριν από δυο χρόνια πως εκείνος κι η γυναίκα του είναι δυο πολύ ισχυρές προσωπικότητες και συχνά έχουν αρκετά ισχυρές και εντελώς αντίθετες απόψεις για σημαντικά θέματα. Πάνω σε αυτήν τη δήλωση, διάφοροι απόηχοι ψιθύρων πως η Ζιζέλ επέβαλε μια σκληρή vegan διατροφή στη συμβίωσή τους και πως τον πήρε από τις παρέες του και τον σύστησε στον κόσμο της μόδας, αλλάζοντας εντελώς την καθημερινότητα του, φαίνεται πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ίσως ο αγαπητός Μπρέιντι να χρειάζεται να πάρει κάποια μαθήματα ισορροπήμένης συμβίωσης -που αντέχει στις δοκιμασίες του χρόνου- από τον Τάσο Μητρόπουλο και τη Νένα Χρονοπούλου ή και από τον Ίλια Ίβιτς και την Ελένη Πετρουλάκη. Ίσως η πολλή τελειότητα μερικές φορές να είναι ανυπόφορη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK