Πρεμιέρα με "ανοιχτές πληγές"

Αλλιώς περίμεναν στον Ολυμπιακό να αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο Champions League και αλλιώς τους τα έφερε η μοίρα.

Πρεμιέρα με "ανοιχτές πληγές"

Αλλιώς περίμεναν στον Ολυμπιακό να αρχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο Champions League και αλλιώς τους τα έφερε η μοίρα. Ο τραυματισμός του Μάρκος Μιλίνκοβιτς και η επιθυμία του Λορέντζο Μπερνάρντι να επιστρέψει στην Ιταλία έχουν μετατρέψει τους «ερυθρόλευκους» από υπολογίσιμη δύναμη στην Ευρώπη σε «πληγωμένο θηρίο» με τον στόχο για είσοδο στο φάιναλ φορ που είχαν θέσει να αποτελεί, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, όνειρο καλοκαιρινής νύχτας.

Μέσα σε όλα αυτά λοιπόν, οι Πειραιώτες υποδέχονται την Πέμπτη (27/10, 18:00) στο κλειστό του Ρέντη την πρωταθλήτρια Γερμανίας Φριντρισχάφεν στην πρεμιέρα τους στον Β΄ όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πιθανή νίκη θα λειτουργήσει ως «φάρμακο» και θα τους τονώσει ψυχολογικά, ενώ σε αντίθεση περίπτωση το κλίμα θα παραμείνει «βαρύ».

Όσον αφορά στο θέμα του Μπερνάρντι, παρέστη την Δευτέρα (24/10) ενώπιον της διοίκησης και εξήγησε βουρκωμένος ότι δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, ζητώντας να φύγει για την πατρίδα του, όπου τον περιμένει η Βερόνα. Το «ερυθρόλευκο» ΤΑΑ αναμένεται να αποφασίσει στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο και θα ζητήσει χρήματα από την ιταλική ομάδα, σε περίπτωση πάντα που συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Μέχρι να γίνουν όλα αυτά, ο 37χρονος άσος είναι τυπικά στη διάθεση του Ράντε Μάλεβιτς, αλλά έχοντας χάσει προπονήσεις και χωρίς όρεξη, δύσκολα θα παίξει ξανά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK