Πρεμιέρα-μονόδρομος στην Euroleague

Πρεμιέρα-μονόδρομος στην Euroleague

Πάνοπλος και με την πρόκριση να αποτελεί μονόδρομο ξεκινάει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην Euroleague στις 15-18 Σεπτεμβρίου. Οι πρωταθλητές Ελλάδος που τα τελευταία χρόνια δεν έκαναν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, θα υποχρεωθούν να αρχίσουν την πορεία τους από την πρώτη προκριματική φάση, συμμετέχοντας στον Γ΄ όμιλο, που θα διεξαχθεί στο Πόρτο.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη (15/9)
18:00 Τρίγκλαβ Κράνι-Βιέννη
19:30 Σαλγκουέιρος Πόρτο-Γιαντράν Σπλιτ
Παρασκευή (16/9)
18:00 Βιέννη-Ολυμπιακός
19:30 Σαλγκουέιρος Πόρτο-Τρίγκλαβ Κράνι
Σάββατο (17/9)
12:30 Ολυμπιακός-Τρίγκλαβ Κράνι
14:00 Γιαντράν Σπλιτ-Βιέννη
18:00 Σαλγκουέιρος Πόρτο-Βιέννη
19:30 Γιαντράν Σπλιτ-Ολυμπιακός
Κυριακή (18/9)
12:30 Τρίγκλαβ Κράνι-Γιαντράν Σπλιτ
14:00 Σαλγκουέιρος Πόρτο-Ολυμπιακός












Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου θα τεθεί αντιμέτωπη με την οικοδέσποινα Σαλγκουέιρος Πόρτο, την κροατική Γιαντράν Σπλιτ, τη σλοβένικη Τρίγκλαβ Κράνι και την Βιέννη (Αυστρία) με μοναδικό ζητούμενο να τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του γκρουπ, προκειμένου να συνεχίσει στα «σαλόνια».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο τρίτος και τέταρτος θα «πέσουν» στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Len Trophy ενώ ο τελευταίος του ομίλου θα αποχαιρετίσει την Ευρώπη.

Την αποστολή για την Πορτογαλία απαρτίζουν οι Νίκος Δεληγιάννης, Χρήστος Φλώρος, Σάκης Πλατανίτης, Τάσος Σχίζας, Νικήτας Κόχειλας, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, Γιάννης Κόχειλας, Σλόμπονταν Νίκιτς, Δημήτρης Κραβαρίτης, Γιάννης Θωμάκος, Γιώργος Κατσουλάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Ντόσκας, Γιώργος Ψύχος, Βαγγέλης Δελακάς και Γεράσιμος Σαλπαδήμας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK