Πριμ με...SMS

Λεφτά, ως γνωστόν, δεν υπάρχουν και έτσι ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ανταμείψει το ανδρικό τμήμα χάντμπολ για την κατάκτηση του παρθενικού του Κυπέλλου, σκέφτηκε έναν πρωτότυπο τρόπο.

Πριμ με...SMS

Αυτός αφορά...SMS με το ανάλογο αντίτιμο και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί στον Στέλιο Υετίων και τους παίκτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ο ΠΑΟΚ είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδος 2012. Το τμήμα χάντμπολ έγραψε μία ακόμη χρυσή σελίδα στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου μας. Μία ακόμη πρωτοτυπία της ομάδας, είναι ότι δίνει τη δυνατότητα στους φιλάθλους της να την πριμοδοτήσουν γι’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία με ένα απλό sms…

Συγκεκριμένα, με ένα sms στο 54574, κάθε φίλαθλος μπορεί να δώσει το δικό του πριμ στους ερασιτέχνες αθλητές και το τεχνικό επιτελείο και να τους επιβραβεύσει ηθικά και οικονομικά για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν από την αρχή της σεζόν.

Αναλυτικά, όσοι οπαδοί επιθυμούν, μπορούν να στέλνουν sms με τη λέξη ΠΑΟΚ ή PAOK και αποστολή στο 54574.

Η χρέωση για το sms είναι 2,48€ (συμπ. ΦΠΑ).Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διανεμηθεί αποκλειστικά στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο για τη μεγάλη επιτυχία τους και σε κανένα άλλο σκοπό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι αθλητές της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα πριμοδοτηθούν για την κατάκτηση ενός τίτλου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK