Προκρ. Ευρωπαϊκού (Γ): Έχασε ξανά η Εθνική

Την τρίτης της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια του Β΄ προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (25/11) η Εθνική μας ομάδα γυναικών.

Προκρ. Ευρωπαϊκού (Γ): Έχασε ξανά η Εθνική

Την τρίτης της ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια του Β΄ προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υπέστη το βράδυ της Παρασκευής (25/11) η Εθνική μας ομάδα γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε με 19-30 από την οικοδέσποινα Πορτογαλία, δείχνοντας για μία ακόμη φορά αστάθεια.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο ξεκίνημα του αγώνα παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο με την τερματοφύλακα Αθανασία Χαλκίδου να πρωταγωνιστεί, αλλά στο διάστημα 20΄-35΄ έπαθαν black out με επακόλουθο η Πορτογαλία να πάρει μια διαφορά ασφαλείας και να φτάσει άνετα στη νίκη. Το Σάββατο (26/11, 21:30) η Εθνική μας αντιμετωπίζει την Λιθουανία.

Τα δεκάλεπτα: 3-3, 8-6, 14-7, 20-11, 24-13, 30-19.

Πορτογαλία: Μπαρμπόσα 7, Σοούζα Α. 3, Ροντρίγκες, Πεντρόσα, Αγκιάρ, Καρβάλιο, Φερέιρα 3, Σίλβα, Ταβάρες 4, Γκανάου, Νοβάις 4, Λουρέιρο 3, Σιάμπρα 3, Σόουζα Τ. 3.
Ελλάδα: Βυζέλη, Χαλκίδου, Γιούπη 1, Γεώργιου 1, Γιουρούκη, Μαυρογιώργη 2, Πάτσιου 2, Φωτιάδου 5, Καζάκη, Σκάρα 3, Ποιμενίδου 3, Γκουσγκούνη 1, Στρατάτη, Σπέρτου 1.


Στιγκ Γιόχανσον: « Δείξαμε ότι η Ελληνίδες αθλήτριες είναι το ίδιο καλές με τις ξένες αλλά δεν έχουν την ίδια φυσική κατάσταση. Στα πρώτα 23 λεπτά ήμασταν ένα γκολ πίσω και λόγω της κούρασης κάναμε λάθη στην επίθεση και δεχθήκαμε αιφνιδιασμούς. Μετά από δώδεκα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν στο επιμέρους σκορ πίσω 6-5. Μετά πάλι πέσαμε. Ξέρουμε λοιπόν τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να δουλέψουν περισσότερο στις ομάδες τους, να μειωθούν οι ξένες αθλήτριες στο ελληνικό πρωτάθλημα και να εμπιστευτούμε τις δικές μας παίκτριες»

Αθανασία Χαλκίδου: « Στην ουσία ήταν αυτό το νεκρό δεκαπεντάλεπτο που μας στέρησε μια καλύτερη εμφάνιση. Παλέψαμε το παιχνίδι, μειώσαμε τα λάθη μας και δείξαμε ότι απέναντι σε μια καλή Πορτογαλία θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση. Παρά την ήττα το συναίσθημα που επικρατεί είναι ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και στο μέλλον μπορεί να δείξει καλύτερα πράγματα»

News 24/7

24MEDIA NETWORK