Προς αποχώρηση ο Μπερνάρντι

Προς αποχώρηση ο Μπερνάρντι

Δεν έφταναν στον Ολυμπιακό τα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζει με τους τραυματισμούς και τις άσχημες εμφανίσεις, ήρθε και η επιθυμία του Λορέντζο Μπερνάρντι να επιστρέψει στην Ιταλία για να…δέσει το γλυκό.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ, όπως όλα δείχνουν, περνάει τις τελευταίες του μέρες στον Πειραιά, κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί την Δευτέρα (24/10), όταν θα παραστεί ενώπιον της διοίκησης. Στα χέρια του μάνατζερ του βρίσκεται ήδη πρόταση από τη Βερόνα, ενώ ο ίδιος ο παίκτης σε συζήτηση που είχε με τον Ράντε Μάλεβιτς του γνωστοποίησε ότι επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του για ψυχολογικούς λόγους.

Επακόλουθο όλων αυτών ήταν η διοίκηση του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ μετά από συνεδρίαση της, να καλέσει τον Μπερνάρντι την Δευτέρα προκειμένου να συζητήσουν το θέμα, ενώ αποφασίστηκε μέχρι τότε θα συμμετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις της ομάδας. Αυτό πάντως θα ισχύσει μόνο για τις προπονήσεις, καθώς κόντρα στον Πανερυθραϊκό την τριπλέτα των ξένων θα συμπληρώσει ο Γκι Ροζέ Νανγκά. Επίσης, πρόκειται να υπάρξει και συνάντηση με τον Μάλεβιτς για το ίδιο θέμα.

Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός κλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή σε απολογία την Πέμπτη (27/10) για τα δύο καπνογόνα που άναψαν στην εξέδρα οι οπαδοί του στο ματς με τον Ηρακλή και τα δύο πλαστικά μπουκάλια με νερό που πέταξαν στον αγωνιστικό χώρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK