Προσμονή για ένα δυνατό πρωτάθλημα

Προσμονή για ένα δυνατό πρωτάθλημα

Λίγες μέρες απέμειναν μέχρι την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, το οποίο άπαντες εύχονται να είναι πιο ανταγωνιστικό και να κερδίσει την προσοχή των φιλάθλων. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια προπονητών, μάνατζερ και τεχνικών διευθυντών των ομάδων που το Σάββατο (17/09) θα ριχτούν στη μάχη της διάκρισης στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση…

Χρήστος Γεροδήμος (Προπονητής Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας): « Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό Πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θα συμβάλλουν στον ανταγωνισμό. Θεωρώ ότι τόσο η Εθνική, πιστεύω ότι θα συνεχίσει τις επιτυχίες όσο και οι σύλλογοι, θα δώσουν νέα εναύσματα στην πλατιά φίλαθλη κοινή γνώμη, για να έχουμε γεμάτες εξέδρες. Ο Ιωνικός από την πλευρά του θα μοχθεί για το καλύτερο δυνατό και θα δίνει πάντα τη μάχη για να κρατάει ψηλά τη σημαία του συλλόγου που έχει παράδοση μεγάλη στο άθλημα»

Θεόδωρος Γκίνης (Προπονητής Βριλησσίων): « Θεωρώ ότι το Πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια για να ενισχυθούν. Η αύξηση των ομάδων σε 14 κάνει το Πρωτάθλημα περισσότερο ανταγωνιστικό και δίνει την ευκαιρία στις ομάδες για περισσότερα παιχνίδια. Η ευχή μας είναι να υπάρχει υγεία και να μην έχουμε τραυματισμούς»

Χρήστος Γιαννάδης: (Μάνατζερ του Δούκα): « Αναμένουμε ένα Πρωτάθλημα συναρπαστικό, με πρωταγωνιστές τον Πανελλήνιο, το Κιλκίς, τον Αθηναϊκό, τον Φίλιππο, ενώ έχει ενισχυθεί και ο Διομήδης Άργους. Πιστεύω ότι οι φίλαθλοι θα δώσουν το παρών στους αγώνες. Ο Δούκας ακολουθεί τη δική του πορεία. Θέλει χρόνο, δίνει τόπο στους νέους και σε δύο – τρία χρόνια θα είναι έτοιμος να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο»

Γιάννης Βαρελτζής: (Προπονητής Διομήδη Άργους): « Περιμένουμε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα. Κάποιες ομάδες από τις πρωταγωνίστριες πέρσι έχουν προβάδισμα. Θα δούμε τι θα προσφέρει στο Πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Η ομάδα αυτή θα ακολουθηθεί και από τον κόσμο της και αυτό είναι το πλεονέκτημα των μεγάλων ομάδων. Ο Διομήδης θα προσπαθήσει να ανέβει όσο το δυνατό πιο ψηλά και παράλληλα να προσφέρει θέαμα. Πιστεύω ότι η διαιτησία θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα προσέξει ιδιαίτερα, όλα τα παιχνίδια»

Γιώργος Σαΐτης (Προπονητής Πανελληνίου): « Ο Πανελλήνιος θα κάνει μία νέα προσπάθεια για να οικοδομήσει την καινούργια ομάδα και να μπορέσει να πετύχει αρμονικά την σύζευξη των παλιών και των νέων παικτών. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό Πρωτάθλημα και όλες οι ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Η παρουσία της ΑΕΚ είναι σημαντική για το Πρωτάθλημα."

Κώστας Αϊβαλιώτης (Προπονητής Γ.Σ. Κορωπίου): « Ανέλαβα από την 1η Σεπτεμβρίου. Τη σκληρή δουλειά την είχε κάνει ο συνεργάτης μου Δημήτρης Πολίτης. Καθυστερημένα λόγω των διατυπώσεων μπόρεσαν να ενταχθούν στην ομάδα και οι δύο Γεωργιανοί, παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι το Κορωπί θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία. Θα εργαστούμε σκληρά γιατί αγαπάμε αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα θα παρουσιάσει ενδιαφέρον. Καλούμε τον κόσμο στις τάξεις του χάντμπολ. Εύχομαι υγεία για όλους τους αθλητές και να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Με συγκλόνισε η περίπτωση του Κώστα Μπούνα που τραυματίστηκε και θα μείνει εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα»

Νίκος Γραμματικός (τεχνικός διευθυντής Αθηναϊκού): « Πιστεύω ότι το Πρωτάθλημα θα είναι πιο δυνατό από πέρσι. Οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Όσον αφορά τον Αθηναϊκό η περσινή πορεία του με την κατάκτηση του νταμπλ δείχνει ότι είναι φαβορί. Μένει αυτό να αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο στην πράξη. Εύχομαι υγεία για όλους τους αθλητές, όλων των ομάδων, χωρίς τραυματισμούς»


Εν τω μεταξύ την άποψη του για το νέο πρωτάθλημα κατέθεσε και ένας από τους πρωτεργάτες του χάντμπολ, ο Τάσος Δανήλος, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στην παρουσία της ΑΕΚ.

« Θεωρώ ότι τέσσερις – πέντε ομάδες θα κινηθούν για την ανάδειξη του πρωταθλητή και οι υπόλοιπες για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Έτσι το Πρωτάθλημα θα έχει ένα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί δεν ηλεκτρίζει μόνο ο στόχος του τίτλου, αλλά και ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές υγεία χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι στους συναδέλφους να δείξουν ηρεμία στον πάγκο, πετυχαίνοντας να πάρουν πάντα το καλύτερο δυνατό από τους παίκτες. Οι διαιτητές έχουν γνώση των κανονισμών αλλά πρέπει και να θέλουν πάντα να τη δείχνουν στην πράξη και πιστεύω ότι φέτος θα το πράξουν. Για το Πρωτάθλημα είναι μεγάλο όφελος η είσοδος της ΑΕΚ και πιστεύω ότι θα ακολουθήσουν και οι άλλες μεγάλες ομάδες » δήλωσε ο Δανήλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK