Προσοχή στην πρεμιέρα συνιστά ο Μάντζος

Προσοχή στην πρεμιέρα συνιστά ο Μάντζος

Την πρώτη «μάχη» του πρωταθλήματος ετοιμάζεται να δώσει το Σάββατο (17/09, 19:30) ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος υποδέχεται τη νεοφώτιστη στην Α1 ανδρών, ΧΑΝΘ. Οι Βεροιώτες μπορεί να έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, όμως πάντα η πρεμιέρα θεωρείται επικίνδυνη. Αυτό το γνωρίζει καλύτερα ο Νίκος Μάντζος, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: « Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη και χρειάζεται προσοχή. Πρέπει τα παιδιά να δείξουν σοβαρότητα για να μην έχουμε προβλήματα. Αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι με ποιον παίζουμε αλλά η δική μας απόδοση. Το πρωτάθλημα φέτος θα είναι μακρύ και χρειάζεται υπομονή και καλό κλίμα ».

Για τον Φίλιππο, που τα δύο τελευταία χρόνια έχασε την πρωτοκαθεδρία από τον Πανελλήνιο και τον Αθηναϊκό, η επιστροφή στο θρόνο του πρωταθλητή αποτελεί μονόδρομο. Αυτό, εξάλλου, μαρτυρούν και τα λόγια του προπονητή της ομάδας: « Πρώτος στόχος μας είναι η είσοδο στην πρώτη τετράδα για να μπούμε στην φάση των πλέι οφ και να διεκδικήσουμε εκεί τον τίτλο ».

Όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Σταύρος Παπαδόπουλος έβγαλε τα ράμματα από το δάχτυλο του και θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Μάντζου ενώ στην αποστολή θα είναι και ο Στέφανος Σουγγάρας, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος στη δράση μετά την αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο που έκανε στις αρχές Αυγούστου.

Αντίθετα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θωμά Χριστοδουλίδη λόγω τραυματισμού στο χέρι. Ο 23χρονος τερματοφύλακας ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και σε περίπτωση που δεν προλάβει να είναι έτοιμος τη θέση του στην 14άδα θα πάρει ο Δημήτρης Τσικίνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK