ΣΠΟΡ

Πρώτη μάχη με Ζενίτ εν μέσω περιόδου ανασυγκρότησης

Η ώρα των πλέι οφ των 12 του Champions League έφτασε και βρίσκει τον Ολυμπιακό να διανύει μια μάλλον περίεργη περίοδο. Την Τετάρτη (10/02, 18:00) υποδέχεται στο κλειστό του Ρέντη την πρωτοπόρο του ρωσικού πρωταθλήματος και εκ των φαβορί για τον τίτλο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, Ζενίτ Καζάν.

Πρώτη μάχη με Ζενίτ εν μέσω περιόδου ανασυγκρότησης

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ και το «διαζύγιο» με τον Άντερς Κρίστιανσον, οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να κοντραριστούν με έναν ισχυρό αντίπαλο και να φέρουν εις πέρας με επιτυχία την αποστολή προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Κάτι που θεωρείται δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, αφού δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από εκείνο το παλικαρίσιο διπλό στην Ιταλία επί της πρωταθλήτριας κόσμου Τρεντίνο.

« Είναι γνωστό ότι η Ζενίτ είναι από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Έχει στο ρόστερ της πολύ καλούς βολεϊμπολίστες που συνθέτουν ένα δυνατό σύνολο» ήταν τα πρώτα λόγια του νέου προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη.

Και συνέχισε: « Από την πλευρά μας, την έχουμε μελετήσει και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα που θα μας ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση. Η ομάδα μας έχει ανταποκριθεί με απόλυτη επιτυχία σε δύσκολα παιχνίδια όπως μαρτυρούν και οι νίκες στη φάση των ομίλων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK