Πρώτο μέτρο η επιβολή προστίμου

Η επόμενη μέρα της ντροπιαστικής ήττας από τη Λαμία βρήκε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σκεπτικούς και προβληματισμένους.

Πρώτο μέτρο η επιβολή προστίμου

Η επόμενη μέρα της ντροπιαστικής ήττας από τη Λαμία βρήκε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σκεπτικούς και προβληματισμένους. Η ομάδα είναι εμφανές ότι δεν λειτουργεί σωστά και αν δεν βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να πετύχει τους μεγαλεπήβολους στόχους που έχει θέσει σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πριν λοιπόν είναι αργά, η διοίκηση του «ερυθρόλευκου» ΤΑΑ, θέλοντας να βάλει μια τάξη στο τμήμα, κάλεσε την Δευτέρα (31/10) στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας τον Ράντε Μάλεβιτς και τον Αντώνη Τσακιρόπουλο, που ως αρχηγός εκπροσώπησε τους παίκτες. Οι δύο άνδρες ανέλαβαν την ευθύνη του διασυρμού στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, ενώ η διοίκηση ξεκαθάρισε ότι τέτοιες εμφανίσεις είναι ανεπίτρεπτες και δεν πρέπει να ξανασυμβούν.

Ως πρώτο μέτρο μάλιστα γνωστοποίησε ότι θα είναι η επιβολή προστίμου, ενώ μέλη της θα παραστούν στην προπόνηση της Τρίτης (01/11) για να το ανακοινώσουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ και να ξεκαθαρίσουν παράλληλα, το περιβόητο πια, ότι όποιος δεν θέλει να παίζει, καλύτερα να φύγει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK