Πρόβλημα με Γκενς

Πρόβλημα με Γκενς

Χωρίς τον βασικό πασαδόρο του, τον Ζόρντι Γκενς, θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της Α1 ανδρών την επόμενη εβδομάδα. Ο 27χρονος Ισπανός εισήχθη το βράδυ της Πέμπτης (29/09) εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από φλεγμονή στην ευρύτερη κοιλιακή χώρα.

Το θετικό ήταν ότι η φλεγμονή βρισκόταν ακόμα σε αρχικό στάδιο και έτσι ο Γκενς θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 10 μέρες. Κάτι που σημαίνει ότι χάνει σίγουρα το ματς με την Ορεστιάδα στην έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ είναι αμφίβολο αν θα προλάβει το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νίκαια. Μέχρι να επανέλθει, τη θέση του πασαδόρου θα κληθεί να καλύψει ο Βασίλης Πλίκας. Σε περίπτωση πάντως που κατά την πορεία της αποθεραπείας εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα και χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση, τότε ο «δικέφαλος του Βορρά» θα προχωρήσει σε μεταγραφή.

Κατά τα άλλα, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή (30/10) στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 1-2 σετ (23-25, 22-25, 29-27). Υπό φυσιολογικές συνθήκες το παιχνίδι θα συνεχιζόταν, όμως υποχρεώθηκαν να το διακόψουν, λόγω του ότι στο γήπεδο έπρεπε να μπει για προπόνηση ομάδα του τμήματος υποδομής του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK