Προβλήματα στον Παναθλητικό ενόψει Ευρώπης

Προβλήματα στον Παναθλητικό ενόψει Ευρώπης

Τον πρώτο του φετινό ευρωπαϊκό αγώνα ετοιμάζεται να δώσει το Σάββατο (01/10) ο Παναθλητικός όμως τα προβλήματα που υπάρχουν μπαίνουν εμπόδιο στην ομαλή προετοιμασία της ομάδας.

Για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπάρτακ Κιέβου για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών, ο Γρηγόρης Νατσιόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Ρούλας Κοτσίδου και της Γεωργίας Ταζέ λόγω τραυματισμού. Οι δύο αθλήτριες θα ακολουθήσουν μεν την αποστολή στο Κίεβο, όμως θεωρείται αδύνατο να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ενώ λίγες ελπίδες να παίξει έχει και η επίσης τραυματίας Σίσσυ Κοτσαύτη.

« Σε κάθε περίπτωση εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Και πέρυσι αντιμετωπίσαμε ισχυρή ομάδα και προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας » δήλωσε ο προπονητής του Παναθλητικού και πρόσθεσε: « Η Σπάρτακ συγκρούσθηκε με την Ορμή πέρυσι. Πήραμε τη βιντεοκασέτα των περσινών αγώνων. Εφοδιαστήκαμε και τη λίστα των αθλητριών. Δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη σύνθεσή της. Αυτή η ομάδα ανήκει στην ρωσική Σχολή, έχει νεαρές αθλήτριες με πολύ ταλέντο, που είναι ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτες στην άμυνα. Την περασμένη εβδομάδα δώσαμε δύο φιλικά παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα με την Ορμή στη Θεσσαλονίκη και δώσαμε ακόμη δύο παιχνίδια και με τη Δράμα. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε άλλα φιλικά παιχνίδια γιατί οι άλλες ομάδες της πόλης μας άρχισαν αργά τις προπονήσεις, προετοιμαζόμενες για το Πρωτάθλημα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK