Ψηφιακή βόλτα στο Red Bull Ring

Σε λίγες ώρες οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα μονομαχήσουν στην ανακαινισμένη πίστα του Red Bull Ring, που μετά από έντεκα χρόνια επιστρέφει στο καλεντάρι της Formula 1. Vettel και Ricciardo μας ξεναγούν στην πίστα της Αυστρίας (VIDEO).

Ψηφιακή βόλτα στο Red Bull Ring

Σε λίγες ώρες οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου θα μονομαχήσουν στην ανακαινισμένη πίστα του Red Bull Ring, που μετά από έντεκα χρόνια επιστρέφει στο καλεντάρι της Formula 1.

Μία πίστα εντυπωσιακή, στην καρδιά της καταπράσινης Στυρίας, με συνεχείς υψομετρικές διαφορές. Μιας και πρόκειται για εντός έδρας αγώνα της, η Red Bull δημιούργησε ένα εντυπωσιακό video για να μας συστήσει την αγωνιστική διαδρομή.

Πίσω από το τιμόνι της RB10 βρίσκονται ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastian Vettel και νικητή του Grand Prix Καναδά, Daniel Ricciardo. Οι δύο οδηγοί της RBR εξηγούν τα χαρακτηριστικά της πίστας καθώς μονομαχούν στα 4236 μέτρα της. Αντιμετωπίζουν μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, αναλύουν τις υψομετρικές διαφορές στην αγωνιστική διαδρομή, τα τέσσερα καλύτερα σημεία για προσπέρασμα, τις εννέα στροφές αλλά και τις 4 ευθείες υψηλών ταχυτήτων.

Σε συγκεκριμένα σημεία του video, η RB10 του Vettel γίνεται διάφανη, αποκαλύπτοντας το περίπλοκο εσωτερικό των μονοθεσίων του 2014.

Δείτε το VIDEO:

Για όλες τις εξελίξεις στη Formula 1 μπορείτε να με βρείτε στο twitter και στο facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK