"Ψήνεται" μεταγραφή - έκπληξη στην F1

Πληροφορίες θέλουν τον Nico Hulkenberg να αλλάζει ομάδα!

"Ψήνεται" μεταγραφή - έκπληξη στην F1

Μπορεί οι θέσεις σε Mercedes, Ferrari, Red Bull Racing και McLaren-Honda να έχουν ήδη "κλείσει" όμως αν πιστέψουμε την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στα paddock της Σουζούκα, σύντομα θα ανακοινωθεί μία σημαντική μετεγγραφή!

Ενώ από τον Sergio Perez περιμέναμε ενδεχόμενη μετακίνηση από τη Force India στη Renault, μάλλον από τον Nico Hulkenberg θα τη δούμε! Τα γερμανικά ΜΜΕ επικαλούνται πηγές κοντά στον 29χρονο οδηγό και δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να είναι άμεσες!

Μία τέτοια μετακίνηση θα προκαλέσει ντόμινο αφού θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα τον διαδεχθεί στην ινδική ομάδα αλλά και ποιος θα είναι ο teammate του, με τον Kevin Magnussen να δίνει στη γαλλική ομάδα περιθώριο δύο εβδομάδων για να πάρει τις τελικές της αποφάσεις.

O Hulkenberg, παρότι έφερε τη φήμη σπουδαίου ταλέντο, έπεσε θύμα του ύψους του, άρα και του αυξημένου του βάρους σε σχέση με πιο μικροκαμωμένους οδηγούς. Δεν είχε λοιπόν την ευκαιρία να οδηγήσει για κορυφαία ομάδα, αν και είχε προσύμφωνο συνεργασίας με τη Ferrari.

Οδηγώντας λοιπόν για λογαριασμό των Williams, Force India και Sauber, μετράει 113 συμμετοχές σε Grand Prix, έχοντας σημειώσει μία pole position και δύο ταχύτερους γύρους. Έχει κερδίσει 240 βαθμούς, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο, καθώς η τέταρτη θέση είναι η καλύτερη που έχει πετύχει (Βέλγιο 2012, Κορέα 2013, Βέλγιο 2016).

Όσο για τη δική του οπτική γωνία, αν φυσικά όλα τα παραπάνω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έχει μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Μπορεί σήμερα η Force India να κρατάει γερά την τέταρτη θέση στους κατασκευαστές, την ώρα που η Renault είναι μόλις όγδοη, όμως με τη γαλλική ομάδα να αποτελεί εργοστασιακή συμμετοχή, ο Hulkenberg ευελπιστεί πως σε 2-3 χρόνια μπορεί να βρεθεί με αυτή σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τελειώνει η υπομονή του Magnussen

News 24/7

24MEDIA NETWORK