Πυρ Κοντονή κατά ΕΠΟ στη Βουλή

Διαξιφισμούς μεταξύ των Κοντονή, Κωνσταντινέα και των εκπροσώπων της ΕΠΟ είχαμε την Πέμπτη στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής όπου συζητείται το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ (το οποίο βέβαια περιλαμβάνει και άλλες διατάξεις).

Πυρ Κοντονή κατά ΕΠΟ στη Βουλή

Η ΕΠΟ αντέδρασε για τρεις, συγκεκριμένα, διατάξεις που έχουν με τη φαρμακοδιέγερση, τον έλεγχο των πόρων των ομοσπονδιών και τα διπλώματα των προπονητών.

Ο δικηγόρος της ΕΠΟ κ Δαβάκης τόνισε: "Δεν έχουμε παραξενιές και ιδιαιτερότητες. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε αυτά που προβλέπουν οι ανώτατες ποδοσφαιρικές αρχές. Φοβάμαι ότι θα αποτελέσει σημείο τριβής με την UEFA και να επιβληθούν κυρώσεις σε βάρος της ΕΠΟ".

Ο κ. Κοντονής απάντησε: "Είναι πολύ απλό κ. Δαβάκη. Εσείς θα τους πείτε ότι αποδέχεστε το νόμο και επιδοκιμάζετε τις διατάξεις. Η FIFA δεν έχει κανένα πρόβλημα αν εσείς πείτε ότι ο νόμος σας κάνει. Εσείς αν θέλετε μετά, μπορείτε να επιμορφώσετε περαιτέρω τον πτυχιούχο και να του δώσετε και τα διπλώματα της UEFA".

Πιο επικριτικός ο Πέτρος Κωνσταντινέας: "Δεν θα εναρμονίζεστε επιλεκτικά με τη FIFA και την UEFA. Ό,τι θέλετε κάνετε, σε όλα. Στον ηθικό κώδικα γιατί δεν είστε εναρμονισμένοι; Οι μισοί από εσάς ανεβοκατεβαίνετε τα σκαλιά της Ευελπίδων. Γιατί δεν τους διώχνετε αυτούς; Δείτε τι έγινε με τον Μπλάτερ και τον Πλατινί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK