Ράλι Γερμανίας: Δεν χάνει τον τίτλο ο Ogier

O Sébastien Ogier επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση στο γερμανικό Ράλι (+23.0 από τον Jari-Matti Latvala) και, πλέον, μόνο με θαύμα θα χάσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο.

Ράλι Γερμανίας: Δεν χάνει τον τίτλο ο Ogier

Η διαφορά μεταξύ του Sébastien Ogier και του Jari-Matti Latvala έγινε τριψήφια, όπερ σημαίνει ότι στα τέσσερα Ράλι που απομένουν θα πρέπει να συμβούν "πράματα και θάματα" για να μεταβληθεί η κατάσταση στη μάχη του τίτλου.

Παράλληλα, ο Γάλλος οδηγός έφτασε τις 30 νίκες, έπιασε τον Μarcus Gronholm στη δεύτερη θέση όλων των εποχών και κυνηγά μόνο τον Sébastien Loeb, ο οποίος σταμάτησε στις 78.

Η κυριαρχία της Volkswagen αποτυπώνεται στο γεγονός ότι ο Latvala τερμάτισε δεύτερος και ο Andreas Mikkelsen τρίτος, ενώ δεν μπορεί να παραλειφθεί ότι αυτή ήταν η όγδοη εφετινή της νίκη σε εννέα Ράλι.

Ο Latvala, από την πλευρά του, κέρδισε πολύτιμο έδαφος στη μάχη για τη δεύτερη θέση, αφού συν τοις άλλοις πανηγύρισε τη νίκη στην Power Stage.

Ο Ιορδάνης Σερδερίδης αντιμετώπισε μηχανικό πρόβλημα στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, γεγονός που τον ανάγκασε να υποχωρήσει αρκετά στην κατάταξη, εντούτοις επέστρεψε την τελευταία ημέρα και βλέποντας τον αρχικό στόχο της 10άδας στο WRC2 να έχει πια χαθεί, κινήθηκε ώστε να φτάσει στη ράμπα του τερματισμού και να προσφέρει θέαμα στους φίλους του μηχανοκίνητου σπορ στις ειδικές της Γερμανίας.

Το επόμενο Ράλι, εκείνο της Αυστραλίας που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα θα ολοκληρωθεί με στέψη, καθώς ο Ogier χρειάζεται μόλις εννέα βαθμούς.

Η τελική κατάταξη

News 24/7

24MEDIA NETWORK