Rally Κορσικής: Πρώτος ο Loeb

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης βρέθηκε ο Sebastian Loeb μετά το πέρας της πρώτης ημέρας στο Rally της Κορσικής.

Rally Κορσικής: Πρώτος ο Loeb
Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης βρέθηκε ο Sebastian Loeb μετά το πέρας της πρώτης ημέρας στο Rally της Κορσικής. Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC απέδειξε την απόλυτη κυριαρχία του, καθώς κατέκτησε και τις τέσσερις πρώτες ειδικές διαδρομές και συνεχίζει την προσπάθεια του προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του, Citroen, να φθάσει στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κατασκευαστών.

Σημαντικό γεγονός αποτελεί και η αναρρίχηση του Francois Duval, επίσης με Citroen, στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης μετά τις τέσσερις πρώτες ειδικές, δίνοντας έτσι σαφές προβάδισμα στην γαλλική ομάδα έναντι της αντιπάλου της, Peugeot. Στη τρίτη θέση βρίσκεται ο Toni Gardemeister με Ford, έχοντας διαφορά σχεδόν ενός λεπτού από τον πρωτοπόρο Loeb.

Με πολλά προβλήματα ο Marcus Gronholm της Peugeot βρίσκεται στην τέταρτη θέση, απέχοντας ένα λεπτό και επτά δευτερόλεπτα από τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή. Ο Φινλανδός οδηγός αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα μετάδοσης στο κιβώτιο ταχυτήτων και εάν δεν μπορέσει να το αντιμετωπίσει στο service, θα αποχωρήσει, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα στη Citroen για το παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Συνοπτικά οι πρώτοι οκτώ της γενικής κατάταξης:

1. S. Loeb 1:14.20
2. F. Duval 1:15.01
3. T. Gardemeister 1:15.18
4. P. Solberg 1:15.27
5. S. Sarrazin 1:15.39
6. D. Sola 1:15.44
7. R. Kresta 1:16.38
8. A. Bengue 1:16.40






News 24/7

24MEDIA NETWORK