Ρεκόρ συμμετοχών στον Κλασικό Μαραθώνιο

Πριν από μερικά χρόνια θα ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, τώρα όμως είναι γεγονός. Σχεδόν 11.000 δρομείς θα πάρουν μέρος στον 31 Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας της 10ης Νοεμβρίου όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ΣΕΓΑΣ.

Ρεκόρ συμμετοχών στον Κλασικό Μαραθώνιο

Κάθε προσδοκία ξεπέρασαν οι συμμετοχές των δρομέων στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στην κλασική διαδρομή.

Το σύστημα εγγραφών έκλεισε οριστικά το βράδυ της Παρασκευής καταγράφοντας 11.000 δρομείς μόνο για τον Κλασικό Μαραθώνιο που αποτελεί βέβαια μοναδικό ρεκόρ για την διοργάνωση. Πέρυσι ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας συγκέντρωσε περίπου 9500 δρομείς για να καταγράψει φέτος μια αύξηση της τάξεως του 16% που αποδεικνύει τη δυναμική του αγώνα παρά την κρίση από την οποία δοκιμάζεται η Ελλάδα.

Σημαντική είναι και η συμμετοχή των ξένων δρομέων στον φετινό Κλασικό Μαραθώνιο αφού περισσότεροι από 4000 από κάθε γωνιά της γης θα φτάσουν στην Αθήνα προκειμένου να βρεθούν στην εκκίνηση το πρωί της Κυριακής 10/11.

Όλοι όσοι δήλωσαν συμμετοχή και κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους θα λάβουν εντός των επομένων ημερών απαντητικά e-mail και στη συνέχεια θα κληθούν να παραλάβουν το υλικό και τα νούμερά τους κατά τη διάρκεια της EXPO που φέτος θα στεγαστεί στο κλειστό του τάε κβο ντο στο Φάληρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK