Rossi στη Ferrari από του...χρόνου

Πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο στα MotoGP με YAMAHA αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως είναι ο κυρίαρχος στην κατηγορία.

Rossi στη Ferrari από του...χρόνου
Πριν από λίγες ημέρες πανηγύρισε τον πέμπτο του παγκόσμιο τίτλο στα MotoGP με YAMAHA αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά πως είναι ο κυρίαρχος στην κατηγορία. Ο λόγος για τον Valentino Rossi, ο οποίος μπορεί να υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ιαπωνική ομάδα για την επόμενη χρονιά, ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του, Graziano, μελετά ήδη την μεταπήδηση του στον χώρο της Formula 1 με την Ferrari.

« Ο Valentino φέτος θα τρέξει με την YAMAHA για να κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Μετά τον ερχόμενο Νοέμβριο θα μπορέσει να συγκεντρωθεί σε διάφορα δοκιμαστικά τεστ με την Ferrari προκειμένου να δει αν είναι έτοιμος να τρέξει με εκείνη. Σίγουρα δεν πρέπει να πιέζουμε τους χρόνους καθώς δεν έχει αποφασίσει ακόμα το μέλλον του», τόνισε χαρακτηριστικά ο πατέρας του « Dottore».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP πραγματοποίησε δοκιμές τις προηγούμενες ημέρες με την «σκουντερία» στο Fiorano, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις καθώς οι χρόνοι του ήταν εκπληκτικοί. « Οι πρώτες δοκιμές άφησαν ενθαρρυντικά μηνύματα αλλά εκείνος θέλει να είναι σίγουρος αν μπορεί να είναι ανταγωνιστικός πριν μετακινηθεί στη Formula 1», συμπλήρωσε ο Graziano Rossi.

News 24/7

24MEDIA NETWORK