Ροζ εισβολέας στο μαραθώνιο του Βερολίνου

Ένα γραφείο συνοδών πολυτελείας έκοψε πρώτο το νήμα στο Μαραθώνιο του Βερολίνου. Ρεζίλι οι Γερμανοί διοργανωτές παρά το παγκόσμιο ρεκόρ που πέτυχε ο Κενυάτης Κίπσανγκ το πρωί της Κυριακής (29/9).

Ροζ εισβολέας στο μαραθώνιο του Βερολίνου

Σκόνη και θρύψαλα έκανε ένας νεαρός άνδρας τα μέτρα ασφαλείας που είχαν πάρει οι διοργανωτές του μαραθωνίου του Βερολίνου την Κυριακή (29/9) το πρωί που ήταν και αυξημένα λόγω της βομβιστικής επίθεσης πριν λίγους μήνες στη Βοστόνη.

Λίγα μέτρα πριν ο Γουίλσον Κίπσανγκ φτάσει στην γραμμή τερματισμού και σημειώσει νέο παγκόσμιο ρεκόρ με χρόνο 2.03.23 ένας άνδρας με κίτρινο μπλουζάκι πετάχτηκε από το πλήθος και τρέχοντας με σηκωμένα χέρια "κατάφερε" να κόψει πρώτο το νήμα που είχαν ετοιμάσει οι διοργανωτές αφήνοντας εμβρόντητο να τον κοιτά με αμηχανία ο Κενυάτης δρομέας.

Την ώρα που ο Κίπσανγκ προσπαθούσε να καταλάβει τι έγινε και τερμάτισε ...δεύτερος οι άνθρωποι της ασφάλειας του αγώνα είχαν συλλάβει τον εισβολέα και τον οδηγούσαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίας.

Ωστόσο ο νεαρός άνδρας είχε κάνει τη δουλειά του, αφού οι λόγοι που τον οδήγησαν στον ...αυθαίρετο τερματισμό δεν ήταν παρά διαφημιστικοί και μάλιστα διαφήμιζαν ένα γραφείο που προσφέρει υπηρεσίες από καλλίγραμμες συνοδούς, δίνοντας ροζ τόνο στο συμβάν που καπέλωσε μια σπουδαία επίδοση και ένα μεγάλο αγώνα.

Δείτε το video εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK