Rubens των ρεκόρ

Rubens των ρεκόρ
Δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν φέτος το τέλος της κυριαρχίας της Ferrari. Είναι αλήθεια πως McLaren και Williams την τελευταία χρονιά έκαναν πολλά βήματα μπροστά και σίγουρα φαντάζουν αποφασισμένες αλλά και ικανότερες από ποτέ να αμφισβητήσουν την ικανότητα της Σκουντερία. Επιπλέον η δεδομένη πια υπεροχή των ελαστικών της Michelin έναντι αυτών της Bridgestone τους δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα, που μπορεί φέτος να αποβεί καθοριστικό.

Πάντως η Ferrari δείχνει να προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στους νέους κανονισμούς και ήδη σε αυτό το στάδιο εξέλιξης του νέου της μονοθεσίου έχει καταφέρει να έχει μια αξιοθαύμαστη ταχύτητα, που αν συνδυαστεί με την αξιοπιστία, σήμα κατατεθέν των Ιταλών τα τελευταία χρόνια, τότε μπορεί να διατηρήσει τα σκήπτρα της.

Χαρακτηριστικό είναι πως την Κυριακή στην πίστα του Mugello ο Βραζιλιάνος Rubens Barrichello σύντριψε το προηγούμενο ρεκόρ πίστας. Ο Rubens συμπλήρωσε με την καινούργια Ferrari 74 γύρους με τον ταχύτερο του χρόνο να βρίσκεται στο 1’18’’704, κάτι περισσότερο από δυο δευτερόλεπτα κάτω από το προηγούμενο ρεκόρ που είχε από τον Ιούνιο του 2002 ο Michael Schumacher με χρόνο 1’20’’943. Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό πως ακόμα και αν η Ferrari χάσει φέτος τα πρωτεία της, κάτι δύσκολο, αυτό θα συμβεί αφού πρώτα έχει δώσει μια πολύ σκληρή μάχη.



News 24/7

24MEDIA NETWORK