Sainz Jr: "Ήταν απίστευτα επικίνδυνα"

Ο Carlos Sainz Jr μιλά για τις πολύ δύσκολες συνθήκες στο Grand Prix Βραζιλίας, που όμως δεν τον εμπόδισαν από το να ισοφαρίσει το καλύτερο πλασάρισμα του στην Formula 1.

Sainz Jr: "Ήταν απίστευτα επικίνδυνα"

Μπορεί στο κοινό να μην άρεσαν οι διακοπές και η παρουσία του αυτοκινήτου ασφαλείας στην πίστα του Ιντερλάγκος, όμως η οπτική γωνία των οδηγών σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούσαν την ώρα του Grand Prix Βραζιλίας, ήταν πολύ διαφορετική. Τουλάχιστον λαμβάνοντας υπόψη τα λόγια του Carlos Sainz Jr της Scuderia Toro Rosso.

"Θα μου ήταν εύκολο κι εμένα αν ήμουν σπίτι μου, να πω ‘αυτοί δεν τρέχουν, αυτό δεν είναι F1’. Όμως βλέποντας τα πράγματα εκ των έσω, είναι απίστευτο το πόσο δύσκολα ήταν, το πόσο επικίνδυνα ήταν. Ο Kimi (Raikkonen) έχασε τον έλεγχο ακριβώς μπροστά μου και ήμουν 10 μέτρα μακριά από το να τον χτυπήσω με 300 χιλιόμετρα την ώρα!

Μπορείτε να αντιληφθείτε τι θα σήμαινε μία τέτοια σύγκρουση. Η υδρολίσθηση ήταν έντονη και δεν κατηγορώ τον διευθυντή του αγώνα για τις επιλογές του", είπε ο 22χρονος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το φινάλε του προτελευταίου αγώνα της σεζόν.

Παρά τις δυσκολίες, ο Ισπανός τερμάτισε έκτος, ισοφαρίζοντας το καλύτερο πλασάρισμά του στην καριέρα του στη Formula 1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK