Σανίδα σωτηρίας στον ερασιτέχνη από τους… “ισχυρούς” Ολυμπιακούς
Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός εκπέμπει...SOS και μετά τους 200 φιλάθλους οι οποίοι με ψήφισμά τους ζήτησαν την παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γιώργος Γλου με επιστολή του, ζητά από ανθρώπους που εδώ και χρόνια αποτελούν του βασικούς χρηματοδότες του συλλόγου, να βοηθήσουν προκειμένου να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση.
Οι Ευάγγελος Μαρινάκης, οι αδελφοί Αγγελόπουλοι και ο Σωκράτης Κόκκαλης, σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει οι συνεργάτες τους, είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν εκ νέου τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο.
Το άνοιγμα που υπάρχει στον ερασιτέχνη ανέρχεται στα 3.000.000 ευρώ, ποσό από το οποίο τουλάχιστον το μισό, θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα. Οι αθλητές περιμένουν περιμένουν με αγωνία τις εξελίξεις, προκειμένου να βγει από το τέλμα η ομάδα. Με εξαίρεση ελάχιστες περιπτώσεις, οι περισσότεροι έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος για αρκετό διάστημα.