Schumacher: "Ας βρέξει Θεέ μου"

Schumacher: "Ας βρέξει Θεέ μου"
Το χορό της…βροχής έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες ο Μίκαελ Σουμάχερ, προκειμένου αυτό να συμβεί στο κυριακάτικο γκραν πρι στο Σπα. Ο Γερμανός πιλότος της Φεράρι, ο οποίος φημίζεται για την εξαιρετική οδηγική του ικανότητα σε βρόχινες καταστάσεις, έχει να επιδείξει έξι νίκες στη συγκεκριμένη πίστα (όντας ο πρώτος στην ιστορία του βελγικού ΓΠ). Όμως, η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ιταλική ομάδα δεν του επιτρέπει να διεκδικήσει στους τέσσερις εναπομείναντες αγώνες την διατήρηση των σκήπτρων του παγκόσμιου πρωταθλητή.

Ο στόχος του Σουμάχερ είναι να βοηθήσει την Φεράρι να διατηρηθεί στις τρίτες πρώτες ομάδες του παγκόσμιου πρωταθλήματος κατασκευαστών αλλά και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα υπό φυσιολογικές συνθήκες, καθώς η μοναδική του καρό σημαία φέτος είναι στον αγώνα της Ιντιανάπολις, όπου δεν συμμετείχαν επτά ομάδες για λόγους ασφαλείας. Η «σκουντερία» βρίσκεται οκτώ πόντους μπροστά από την τέταρτη Τογιότα, ωστόσο, η κάκιστη παρουσία της στο γκραν πρι της Μόντσα (Σουμάχερ και Μπαρικέλο έμειναν εκτός βαθμολογούμενης οκτάδας) την βάζει σε…μπελάδες όσον αφορά τη διατήρηση της τρίτης θέσης.

"Προσεύχομαι να βρέξει το σαββατοκύριακο προκειμένου να μπορέσω να διεκδικήσω το κάτι παραπάνω" , δήλωσε σε εφημερίδα της χώρας του ο Σουμάχερ, ο οποίος πανηγύρισε την πρώτη του νίκη σε αγώνα της Φόρμουλα 1 στο Σπα αλλά επιβεβαίωσε την κατάκτηση του έβδομου τίτλου του πέρσι πάλι στο Βέλγιο. Απογοητευμένος από την μέχρι τώρα παρουσία της Φεράρι αλλά και απαισιόδοξος, όσον αφορά το άμεσο μέλλον της, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Ζαν Τοντ. "Δεν γίνονται θαύματα στην Φόρμουλα 1. Με μόνο λίγες ημέρες από το γκραν πρι της Μόντσα, όπου δεν πήγαμε καθόλου καλά, δεν μπορούμε να περιμένουμε ότι ξαφνικά θα αναστραφούν όλα. Ελπίζουμε πλέον, ότι όλη η δουλειά που κάνουμε τόσο καιρό με την Μπρίτζεστοουν θα μας επιτρέψει να κάνουμε ένα παραπάνω βήμα στις εναπομείναντες κούρσες και να μπορέσουμε να κοιτάξουμε με πιο θετικό μάτι το μέλλον μας" , υπογράμμισε ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής της Φεράρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK