Schumacher: "Δίκαιος πρωταθλητής ο Alonso"

Την πίστη του πως ο Fernando Alonso άξιζε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή εξέφρασε ο απερχόμενος…βασιλιάς, Michael Schumacher.

Schumacher: "Δίκαιος πρωταθλητής ο Alonso"
Την πίστη του πως ο Fernando Alonso άξιζε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή εξέφρασε ο απερχόμενος…βασιλιάς, Michael Schumacher. Ο Ισπανός πιλότος της Renault κατέκτησε τον τίτλο παρά το γεγονός πως ο αντίπαλος του, Kimi Raikkonen, πέτυχε περισσότερες νίκες στη φετινή σεζόν. « Ακούω συνεχώς διάφορους να αναρωτιούνται αν ο Alonso άξιζε να είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής ή όχι. Το γεγονός είναι πως ο Fernando κατέκτησε τον τίτλο και όποιος καταφέρνει κάτι τέτοιο το αξίζει », τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός πιλότος της Ferrari.

Ο Schumacher μίλησε με θερμά λόγια και για τον χαρακτήρα του Alonso στους εκπροσώπους του Τύπου, ξεκαθαρίζοντας πως « ξέρω ότι μια ομάδα θα προτιμούσε να έχει στις τάξεις όχι μόνο έναν γρήγορο οδηγό αλλά και συζητήσιμο άνθρωπο. Όμως πιστεύω ότι αν οι ομάδες διάλεγαν μεταξύ ενός γρήγορου οδηγού και ενός που ήξερε να βγάζει…λόγους τότε η επιλογή τους θα ήταν προφανής ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK