Σε αποχή η Εθνική πόλο Ανδρών

Την απόφασή τους να απέχουν από την προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο, έκαναν γνωστή με ανακοίνωσή τους οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, λόγω πλήρους απαξίωσης της προσπάθειάς τους από την ομοσπονδία. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα ανακοίνωσαν.

Σε αποχή η Εθνική πόλο Ανδρών

Η Εθνική ομάδα πόλο έχει προκριθεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα λάβει χώρα στη Βουδαπέστη στις 14 με 27 Ιουλίου, ωστόσο η συμμετοχή της πλέον κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Οι παίκτες της Εθνικής αποφάσισαν να απέχουν από την προετοιμασία, λόγω πλήρους απαξίωσης τους από την ομοσπονδία, η οποία δεν τους πληρώνει ούτε τα έξοδα των μετακινήσεών τους! Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψαν οι αθλητές στην επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα:

"Ο λόγος της παρούσης επιστολής είναι η ανάγκη που νιώθουμε να εκφράσουμε τη λύπη και απογοήτευση μας για την πλήρη απαξίωση μας από την ομοσπονδία και την από μέρους της παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους κόπους μας.

Έχουμε την τιμή να έχουμε κληθεί για να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας στο επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που λαμβάνει χώρα στη Βουδαπέστη το διάστημα 14-27 Ιουλίου.

Μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κάποιος τις απαιτήσεις μιας τέτοιας προετοιμασίας, αν σκεφτεί ότι το πρόγραμμα μας απαιτεί διπλές προπονήσεις 5-6 ωρών ημερησίως επί 75 ημέρες, στις οποίες πρέπει επιπλέον να υπολογιστούν ο χρόνος και τα έξοδα των μετακινήσεων.

Για τους προαναφερθέντες λόγους και αναλογιζόμενοι τις οικονομικές δυσκολίες των καιρών, καταθέσαμε πριν δύο μήνες στην Ομοσπονδία μέσω του εφόρου της ομάδας , συγκεκριμένη πρόταση σχετικά με τα οδοιπορικά τα οποία θα πρέπει να μας καταβληθούν. Μέχρι σήμερα, ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας μας δεν λάβαμε καμία απολύτως απάντηση από κανέναν, ούτε έστω αρνητική !! Μάλιστα σε σημερινή μας προσπάθεια επικοινωνίας, ζητήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΕ, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε λύση, όμως το αίτημα μας απορρίφθηκε!! Και σαν να μην έφθανε αυτή η παντελής έλλειψη στοιχειώδους ευγένειας και σεβασμού προς τους αθλητές , ο έφορος της ομάδας μας μετέφερε το οτι ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΟΕ δεν έχουν εικόνα για τα οικονομικά της !! και δεν μπορούν να μας εγγυηθούν τίποτα !! όσον αφορά τα οδοιπορικά μας για τη φετινή προετοιμασία και τους αγώνες.

Σεβόμενοι τους εαυτούς μας, τους κόπους μας, το άθλημα μας και τη χώρα μας λάβαμε όλοι μαζί την απόφαση να απέχουμε απο την έναρξη της προετοιμασίας εώς ότου βρεθεί λύση στα προβλήματα μας.

Σε περίπτωση μη εύρεσης λύσης και αν και εφόσον μας ζητηθεί είμαστε πρόθυμοι να θέσουμε τους εαυτούς μας στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή 4 εβδομάδες πριν απο την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ( μέγιστο διάστημα που μπορούμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά εξ ιδίων χρημάτων) μη έχοντας καμία οικονομική απαίτηση απο την ομοσπονδία και αναλαμβάνοντας εξ'ολοκλήρου τα προσωπικά μας έξοδα..

1) ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2) ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

3) ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

4) ΓΟΥΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

5) ΔΕΛΑΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

6) ΚΟΛΟΜΒΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

7) ΜΟΥΡΙΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

8) ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

9) ΠΟΝΤΙΚΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

10) ΤΣΑΛΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

11) ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ "

24MEDIA NETWORK