Σε απολογία για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία τον Παναθηναϊκό για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι "αιωνίων" για την ένατη αγωνιστική της Volleyleague.

Σε απολογία για το ντέρμπι ο Παναθηναϊκός

Σε απολογία κάλεσε τον Παναθηναϊκό η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΣΑΠ για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι "αιωνίων". Συγκεκριμένα σε αυτό αναφέρονται υβριστικά συνθήματα και ρήψη αντικειμένων απ’ την εξέδρα που είχαν ως αποτέλεσμα και την ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα.

Αναλυτικά: "Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ έχοντας υπόψη τις διατάξεις: του ν.2725/99 (άρθρο 41 παρ ζ΄), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, του Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΟΠΕ , του Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού της ΕΣΑΠ (άρθρα 17, 19, 23,) και της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, περιόδου 2014/2015 καλεί:

Το Τ.Α.Α.Παναθηναϊκός όπως μέχρι την Τρίτη 30/12/2014 και ώρα 12.00 να παραστεί ενώπιών μας ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις αναφερόμενες πράξεις στα συνημμένα (φ.α. και έκθεση παρατηρητή) του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που διεξήχθη στις 22 Δεκεμβρίου 2014 στο γυμναστήριο του Πανελληνίου για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος".

24MEDIA NETWORK