Σε... λάθος Alonso

Θύμα της συνωνυμίας του με τον Fernando Alonso και της ίδιας καταγωγής τους έπεσε ένας Ισπανός εκδότης, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Οξφόρδη. Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα "Sun", ο... έτερος Alonso δέχεται καθημερινά δεκάδες επιστολές από θαυμάστριες του παγκόσμιου πρωταθλητής της Formula 1 προκειμένου να τις συναντήσει.

Σε... λάθος Alonso

Θύμα της συνωνυμίας του με τον Fernando Alonso και της ίδιας καταγωγής τους έπεσε ένας Ισπανός εκδότης, που διαμένει τα τελευταία χρόνια στην Οξφόρδη.

Όπως αποκαλύπτει η αγγλική εφημερίδα "Sun", ο... έτερος Alonso δέχεται καθημερινά δεκάδες επιστολές από θαυμάστριες του παγκόσμιου πρωταθλητής της Formula 1 προκειμένου να τις συναντήσει.

" Μου γράφουν πως θέλουν να με γνωρίσουν και πως είμαι πολύ καλός οδηγός, κάτι που φαίνεται πολύ αστείο από τη στιγμή που δεν έχω καν αυτοκίνητο " ανέφερε ο Ισπανός μιλώντας στην ευρείας κυκλοφορίαςεφημερίδα και πρόσθεσε: " Όταν για πρώτη φορά έλαβα γράμμα διαπίστωσα πως δεν ήταν για μένα. Κάποια Ολλανδέζα από το Άστρα έλεγε πως με αγαπούσε ζητώντας μου να την αρραβωνιαστώ. Σκεφτείτε πόσα γράμματα θα λαμβάνω τώρα που έγινε ακόμη πιο διάσημος; ".

Από τις δηλώσεις του, πάντως, δεν αποδεικνύεται αν τελικά απάντησε στις επιστολές που δέχθηκε καιαν βγήκε ραντεβού με κάποιες από τις κοπέλες. Δύσκολα πάντως θα κέρδιζε τη συμπάθειά τους, αφού αντί για τον ταχύτερο, βάσει αποτελεσμάτων, οδηγό του κόσμου θα συναντούσαν κάποιον που κυκλοφορεί με ποδήλατο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK