Σε ρόλο "Big Brother" η καναδική τηλεόραση

Σε ρόλο "Big Brother" η καναδική τηλεόραση
Σειρά συναντήσεων με τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της Καναδικής κρατικής τηλεόρασης CBC, κ. Robert Rabinovitch, καθώς και τους διευθυντές του αγγλόφωνου, και γαλλόφωνου τμήματος του CBC, κ. Harold Redekopp και κ. Daniel Gourd αντίστοιχα, είχε στο Μόντρεαλ του Καναδά ο Εντεταλμένος Σύμβουλος και Αναπληρωτής Επικεφαλής Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγώνων της ΑΘΗΝΑ 2004, κ. Σπύρος Καπράλος.

Η Καναδική Τηλεόραση αποφάσισε να μεταδίδει μέσω δικτύου καθ’ όλο το 24ωρο του Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, πραγματοποιώντας την μεγαλύτερη κάλυψη Αγώνων που έχει ποτέ.

Στις συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα σχετικά με τη διαμονή, τη διαπίστευση, και τον τρόπο μετάδοσης των Αγώνων, με στόχο την πληρέστερη παροχή υπηρεσιών κατά τη διαμονή των εκπροσώπων του CBC στην Αθήνα. Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Rabinovitch εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα συνεργασία με την ΑΘΗΝΑ 2004: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το επίπεδο συνεργασίας με την ΑΘΗΝΑ 2004. Είμαι βέβαιος ότι οι Αγώνες της Αθήνας θα είναι μοναδικοί και τεχνικά άρτιοι».

Νωρίτερα, ο κ. Σ. Καπράλος ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, παρουσίασε την πρόοδο της Ολυμπιακής προετοιμασίας σε περίπου 20 εκπροσώπους των σημαντικότερων Καναδικών ΜΜΕ (CBC, National Post, RDS, Le Soleil, Hellenic-Canadian Tribune, CTV, Canadian Press, Journal de Montreal, RBF).

Μετά το τέλος της παρουσίασης στα Γραφεία της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο κ. Σ. Καπράλος δήλωσε: «Συναντηθήκαμε με τους κατόχους των ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων των Αγώνων, καθώς και με άλλους εκπροσώπους των σημαντικότερων Καναδικών και ομογενειακών ΜΜΕ, στους οποίους παρουσιάσαμε την πρόοδο της προετοιμασίας της Αθήνας, απαντήσαμε στις ερωτήσεις τους και συζητήσαμε τους τρόπους με τους οποίους θα εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή δημοσιογραφική κάλυψη από τώρα μέχρι και τους Αγώνες. Η συστηματική συνεργασία μας με τα Διεθνή ΜΜΕ θα συντελέσει στην ολοκληρωμένη προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας σε όλο τον κόσμο».

Ο κ. Καπράλος, συνεχίζοντας τις επισκέψεις τους σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Αμερικής θα επισκεφθεί τα κεντρικά γραφεία του NBC στη Νέα Υόρκη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK