Σε Σκόπια και Βιέννη Αναγέννηση και Ελπίδες

Σε Σκόπια και Βιέννη Αναγέννηση και Ελπίδες

Για τα Σκόπια αναχωρεί το πρωί της Παρασκευής (30/09) η Αναγέννηση Άρτας, η οποία την Κυριακή (02/10, 19:00) θα αντιμετωπίσει την Κάλε Κίσεβο στο πρώτο παιχνίδι για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας γυναικών.

Ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδος, Μιχαΐλ Αξένοφ δήλωσε: « Στόχος μας είναι δύο νίκες. Αυτή η ομάδα έχει καλές παίκτριες και έναν πολύ ισχυρό χορηγό. Εμείς θα μοχθήσουμε για νίκη και εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι μας έλειψαν φιλικά παιχνίδια, προετοιμασίας μας πριν από τα παιχνίδια της Ευρώπης. Έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις παίκτριες και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη για δύο νίκες και πρόκριση ».

Στην αποστολή μετέχουν οι Βασιλική Μαυρομμάτη, Βάια Μπαλάφα, Αλεξάντρα Σκουτέλα, Ντεσισλάβα Λεμπέντεβα, Παναγούλα Βέμη, Ιωάννα Φωτιάδου, Βασιλική Σκάρα, Αούσρα Στανκούτε, Σβετλάνα Ντβόρσκαγια, Μαρίνα Βράτσεβα, Λιλιάνα Κνέζεβιτς, Νιγκίνα Σαΐντοβα και Ελένη Αποστόλου.

Εν τω μεταξύ, οι Ελπίδες Δράμας έφυγαν το μεσημέρι της Τετάρτης (28/09) οδικώς για τη Βιέννη με πούλμαν που ναύλωσε η Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση. Η ελληνική ομάδα στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου του Τσάλεντζ Καπ γυναικών θα κοντραριστεί την Παρασκευή (30/09, 16:00) με την οικοδέσποινα του ομίλου M.G.A. Handball, το Σάββατο (01/10, 19:00) με την Εσκαλάντα Χισινάου από την Μολδαβία και την Κυριακή (02/10, 10:00) με την πορτογαλική Κολέγιο Ντε Γκάια.

« Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι θα προκριθούμε. Δεν ξέρω αν θα μας επηρεάσει η κούραση από το πολύωρο ταξίδι. Και οι 13 παίκτριες θα δώσουν τη μάχη. Έχω δει αγώνες της πορτογαλικής ομάδας και της αυστριακής σε βίντεο. Δεν μπόρεσα να βρω βίντεο της ομάδας από την Μολδαβία » τόνισε ο προπονητής των Ελπίδων, Μίντκο Ζαπριάνοφ, ο οποίος έχει τηυν ευθύνη της ομάδας μαζί με τον Πέτρο Τσακαλίδη. Από την πλευρά της, η Ελένη Μιχαηλίδου επεσήμανε: « Υπάρχει αισιοδοξία. Πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά και θα επιστρέψουμε με το κεφάλι ψηλά και θέλω να πιστεύω και με την πρόκριση ».

Την αποστολή απαρτίζουν οι Ανδρέα Φάκα, Λούτσια Μαλάνοβα, Στανισλάβα Στογιάνοβα, Ελισάβετ Αποστολίδου, Μαρία Κελεσίδου, Ειρήνη Χαλκίδου, Ελένη Μιχαηλίδου, Σιμόνα Ζαπριάνοβα, Δεσισλάβα Καράτσοβα, Βεσελίνα Γκεοργκίεβα, Σιλβάνα Ιλίεβα, Τάνια Διδύμου, Παναγιώτα Κασαπίδου, Λουντμίλα Γκάρεβα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK