ΣΕΓΑΣ: Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο

ΣΕΓΑΣ: Αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο
O Βασίλης Σεβαστής, σε ενημερωτική συνάντηση που είχε την Δευτέρα με εκπροσώπους των ΜΜΕ, παρουσίασε το πλαίσιο λειτουργίας της Ομοσπονδίας μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το 2008. Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ μίλησε για όλα τα τεκταινόμενα της Ομοσπονδίας.

Ο κ.Σεβαστής, λοιπόν, θα εισηγηθεί στο διοικητικό συμβούλιο αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου, που ήταν τεχνικός σύμβουλος της ΕΠΥΑ και υπεύθυνος του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Αθήνας. Το νέο σχήμα θα εξακολουθήσει να περιλαμβάνει τον Κώστα Σπανίδη στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ενώ αναβαθμίζεται ο Λάμπρος Παπακώστας, ο οποίος από υπεύθυνος Διεθνών και Δημοσίων Σχέσεων θα πάρει το πόστο του συντονιστή Υψηλού Αθλητισμού. Το τεχνικό επιτελείο της ΕΠΥΑ συμπληρώνει ο Αστέριος Τσιφτσόγλου, που παραμένει στη θέση του διευθυντή στο Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης.

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας του ΣΕΓΑΣ άφησε αιχμές για τη λειτουργία της υγειονομικής υπηρεσίας της Ομοσπονδίας και προανήγγειλε συνεργασία με μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, ώστε να αποφεύγονται κατά το δυνατόν οι μεταβάσεις στο εξωτερικό. Παράλληλα, προσδιόρισε τους στόχους της επόμενης χρονιάς, που θα είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Γκέτεμποργκ, το Παγκόσμιο κλειστού στη Μόσχα, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο και το Παγκόσμιο Κύπελλο στο ΟΑΚΑ, όπου ο ΣΕΓΑΣ ευελπιστεί σε διακρίσεις.

Τέλος, προανήγγειλε τη μείωση των ομοσπονδιακών προπονητών, ενώ στους μεγάλους αθλητές θα δίνεται πέραν των οδοιπορικών και ένα ποσό ετησίως για τα πάσης φύσεως έξοδά τους. Τόνισε ακόμη ότι θα υπάρξει πρόγραμμα στήριξης των νέων αθλητών από την Επιτροπή Εθνικών Ομάδων.

24MEDIA NETWORK