Σέντρα σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Ρωσία

Πλήθος στοιχηματικών επιλογών από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Σέντρα σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Ρωσία
AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει ολοκληρωθεί εδώ και περισσότερες από δέκα ημέρες, αφήνοντας πίσω του έντονες συγκινήσεις στους φίλους του ποδοσφαίρου και τους παίκτες του στοιχήματος. Ενώ συνεχίζονται οι αναμετρήσεις σε συλλογικό επίπεδο για τους προκριματικούς αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, τα βλέμματα όλων στρέφονται σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία και Ρωσία.

Aπό σήμερα ξεκινούν οι αγώνες σε Bundesliga 2, Jupiler Pro League Βελγίου, στην Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας και το Σάββατο η Ligue 2 Γαλλίας.

Στην Bundesliga 2 ξεχωρίζουν ο αγώνας Σάλκε – Αμβούργο, που θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 21:30, καθώς και η αναμέτρηση της Βέρντερ Βρέμης με το Αννόβερο το Σάββατο στις 21:30.

Η σέντρα στο βελγικό πρωτάθλημα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σταντάρ Λιέγης – Γκενκ (σήμερα, 21:45), Μαλίν – Αντβέρπ (Κυριακή, 14:30) και τον αγώνα της πρωταθλήτριας Κλαμπ Μπριζ με την Έουπεν (Κυριακή, 17:00).

Πολλές στοιχηματικές επιλογές στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα του ΟΠΑΠ πλήθος στοιχηματικών επιλογών για τους αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Ανάμεσά τους: Ακριβές Σκορ, Goal / No Goal, Συνολικά Γκολ, πρώτη ομάδα που θα σκοράρει κ.ά.

Τελετή Έναρξης στο Τόκιο

Σήμερα ξεκινούν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο, με την Τελετή Έναρξης που θα πραγματοποιηθεί στην ιαπωνική πρωτεύουσα στις 14:00. Η 32η Ολυμπιάδα της σύγχρονης ιστορίας θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Αυγούστου, μετά την περσινή αναβολή της λόγω της πανδημίας.

Στο Τόκιο έχει ταξιδέψει η Άννα Κορακάκη προκειμένου να υπερασπιστεί τις επιτυχίες της (δύο μετάλλια) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, το 2016. Η «χρυσή» Ελληνίδα Ολυμπιονίκης της σκοποβολής θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουλίου (03:00 τα ξημερώματα) με τα προκριματικά στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ μακροχρόνια στοιχήματα για τον νικητή του αγωνίσματος καθώς και στοιχηματικές επιλογές για την κολύμβηση, όπως τον νικητή στα 100 μέτρα ελεύθερο ανδρών και γυναικών, την νικήτρια ομάδα στα 4X100 ελεύθερο ανδρών και γυναικών ,τον νικητή 400 μέτρα μικτής ατομικής ανδρών και γυναικών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK