Σημαιοφόρος η Στεφανίδη στην τελετή λήξης

Ακόμα μία μεγάλη τιμή για την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία θα κρατά την ελληνική σημαία κατά την Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Sofia Bekatorou carries the flag of Greece during the opening ceremony for the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 5, 2016. (AP Photo/Matt Slocum)
Sofia Bekatorou carries the flag of Greece during the opening ceremony for the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Friday, Aug. 5, 2016. (AP Photo/Matt Slocum) ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Κατερίνα Στεφανίδη, το τελευταίο χρονικά μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Ζανέιρο, θα είναι η σημαιοφόρος της αποστολής κατά την Τελετή Λήξης της διοργάνωσης.

Η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στο άλμα επί κοντώ νίκησε τον Λευτέρη Πετρούνια στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην "έδρα" της Ελλάδας στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η ανακοίνωση της ΕΟΕ

"Σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, αύριο Κυριακή 21 Αυγούστου, θα είναι η χρυσή Ολυμπιονίκης του άλματος επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η επιλογή προέκυψε έπειτα από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της Κατερίνας Στεφανίδη και του χρυσού Ολυμπιονίκη της ενόργανης γυμναστικής Λευτέρη Πετρούνια στο αρχηγείο της ελληνικής αποστολής, παρουσία μελών του αρχηγείου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ