Σκέψεις αποχώρησης κάνει η Χολμς

Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της κατάσταση η Κέλι Χόλμς. Η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων της, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα της. Το έντονο και συνεχές πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα δείχνει ικανό να την οδηγήσει στο να κρεμάσει τα παπούτσια της.

Σκέψεις αποχώρησης κάνει η Χολμς
Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη της κατάσταση η Κέλι Χόλμς. Η Βρετανίδα Ολυμπιονίκης περιμένει τα αποτελέσματα τωνιατρικών εξετάσεων της, προκειμένου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει την καριέρα της. Το έντονοκαι συνεχές πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα δείχνει ικανό να την οδηγήσει στο να κρεμάσει τα παπούτσια της.

Η35χρονη δρομέας ακολουθεί θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή της , ΤζέραρντΧάρτμαν στο Λίμερικ, ούτως ώστε να βελτιώσει την κατάσταση του τραυματισμού της. Αν οι εξετάσεις δεν δείξουν κανένα θετικό σημάδι, τότε αναμένεται να κάνει πράξη την απόφαση της. Πάντως η Χολμς έχει ήδη αρχίσει να κάνει σχέδια για την μετέπειτα επαφή της με τον αθλητισμό, όταν πια δεν θα είναι στην ενεργό δράση.

Σαν μία πρώτη σκέψη είναι να κάνει ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα ενημέρωσης για τον στίβο που θα προβάλλεται στα σχολεία. Παράλληλα ηγείται ενός γκρουπ το οποίο περιλαμβάνει νεαρές δρομείς οι οποίες έχουν αφήσει ελπίδες για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK