"Σκληρά, σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια"

Η Σερένα Γουίλιαμς και η Μαρία Σαράποβα δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την τιμωρία που επιβλήθηκε στον πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Σαμίλ Ταρπίσεφ, ο οποίος επιτέθηκε ρατσιστικά και σεξιστικά στις αδερφές Γουίλιαμς.

"Σκληρά, σεξιστικά και ρατσιστικά σχόλια"

Συγκεκριμένα ο Σαμίλ Ταρπίσεφ, χαρακτήρισε σε τηλεοπτική εκπομπή "τρομακτικές" τις αδερφές Γουίλιαμς, ενώ τις αποκάλεσε και "αδερφούς" γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της WTA, επιβάλλοντας πρόστιμο καθώς και η ποινή απαγόρευσης συμμετοχής σε εκδηλώσεις της Ένωσης.

Η Σερένα Γουίλιαμς τοποθετήθηκε σχετικά, τονίζοντας: "Νομίζω ότι η WTA έκανε καλή δουλειά, αναλαμβάνοντας αμέσως δράση. Ήταν σκληρά σχόλια, σεξιστικά και παράλληλα ρατσιστικά. Κατά έναν τρόπο το θεωρώ bullying".

Για το θέμα ρωτήθηκε και η Μαρία Σαράποβα, τονίζοντας: "Ήταν ασεβή και απρεπή όσα είπε, χαίρομαι που τόσοι άνθρωποι αντέδρασαν, μαζί και η WTA. Ήταν ανάρμοστα, ειδικά για έναν άνθρωπο αυτής της θέσης και με αυτές τις ευθύνες, καθώς δεν είναι μόνο μέσα στο άθλημα, αλλά αποτελεί και μέλος της Ολυμπιακής επιτροπής".

News 24/7

24MEDIA NETWORK