"Σκληρή δουλειά, πολύ καλό κλίμα"

"Δεν είμαστε φαβορί με Ολυμπιακό", τόνισε ο Βασίλης Κουρνέτας. Τι δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

"Σκληρή δουλειά, πολύ καλό κλίμα"

Ο Βασίλης Κουρνέτας είναι έτοιμος για έναν ακόμη τελικό στην καριέρα του μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού. Όπως δήλωσε, πάντως, μετά το φινάλε του πέμπτου ημιτελικού ο έμπειρος πασαδόρος στα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό δεν μπορεί κάποιος να αποκαλέσει τον Δικέφαλο φαβορί.

"Είναι δύσκολο να κρατήσεις το μυαλό σου συγκεντρωμένο μετά από το σημερινό. 'Ημασταν προετοιμασμένοι, ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν υπό πίεση. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, η αλήθεια είναι ότι μας δυσκόλεψε", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Στον ΠΑΟΚ γίνεται πολύ σκληρή δουλειά, έχουμε πολύ κλίμα και είτε οι νέοι, είτε οι έμπειροι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η σημερινή συνολική εικόνα είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, αυτό μας είπε και ο προπονητής".

Για την εξέλιξη που είχε η ημιτελική σειρά και για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό είπε: "Στους ημιτελικούς δυσκολευτήκαμε αρκετά. Δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια στο 100%.Είναι κάποιες στιγμές που δεν είμαστε καλά. Απέναντι στον Ολυμπιακό πρέπει να παίξουμε καλύτερα γιατί σε τέτοια τα παιχνίδια δεν υπάρχει πλεονέκτημα έδρας. Στην κανονική διάρκεια, άλλωστε, και οι τρεις αγώνες με τον Ολυμπιακό ήταν ισορροπημένοι. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι δεν μπορούμε να αποκαλέσουμε τον ΠΑΟΚ φαβορί".

Ανδρεόπουλος: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού από την πλευρά του σημείωσε: "Ο Παναθηναϊκός πάλεψε μέχρι το τέταρτο παιχνίδι, σήμερα δεν παλέψαμε. Η επίθεσή μας ήταν καθοριστική. Δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε μπάλες με ένα μπλοκ. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Αυτό που μένει είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στους ημιτελικούς. Οι φίλαθλοι μας αγκάλιασαν, είδαμε και σήμερα ότι το άθλημα κέρδισε φιλάθλους, χαρήκαμε όλοι την ατμόσφαιρα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ".

Όσον αφορά την πρόβλεψη του για τους τελικούς υπογράμμισε: " Και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλές ομάδες. αλλά στο συγκεκριμένο τάιμινγκ ο ΠΑΟΚ έχει ένα μικρό πλεονέκτημα"

24MEDIA NETWORK