Σοκαριστικός ξυλοδαρμός φιλάθλου σε αγώνα NFL!

Ένα αποτρόπαιο σκηνικό στήθηκε στις εξέδρες κατά τη διάρκεια αγώνα NFL, με έναν νεαρό οπαδό να ξυλοκοπεί έναν γηραιότερο και να αποχωρεί μαζί με την κοπέλα του (VIDEO)!

Σοκαριστικός ξυλοδαρμός φιλάθλου σε αγώνα NFL!

Ο αγώνας των Panthers με τους Eagles για το NFL το βράδυ της Πέμπτης βρήκε τους φίλους των γηπεδούχων να είναι διπλά στενοχωρημένοι στο φινάλε.

Δεν ήταν μόνο η ήττα της ομάδας τους με 28-23 αλλά και ένα επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα στις εξέδρες, με έναν φίλο της ομάδας να ζητάει από έναν (νεαρότερο) ομοϊδεάτη του να μην σηκώνεται όρθιος αφού δεν μπορούσε να παρακολουθεί και εκείνος να απαντά με... μπουνιές.

Τέσσερις τον αριθμό έφυγαν από το χέρι του και προσγειώθηκαν στο πρόσωπο του "θύματος", με τον δράστη να συγκρατείται από άλλους θεατές και τελικά να αποχωρεί από τις εξέδρες μαζί με τη σύντροφό του για να αποφύγει τη σύλληψη.

Η διοίκηση των Panthers εξέδωσε πάντως ανακοίνωση την Παρασκευή όπου γνωστοποιεί πως ταυτοποίησε το δράστη και έδωσε τα στοιχεία του στην αστυνομία, με τον οπαδό να κινδυνεύει πλεον να αποκλειστεί από κάθε αθλητική δραστηριότητα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK