Σουηδία ενόψει για την Εθνική ανδρών

Η ανεπιτυχής πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδα ανδρών στην ευρωπαϊκή Premier Division (σ.σ. 2-3 από την Κροατία στο ΣΕΦ) αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού την Τρίτη (01/11) την περιμένει η Σουηδία στην πόλη Φάλκενμπεργκ για την 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου.

Σουηδία ενόψει για την Εθνική ανδρών

Η ανεπιτυχής πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδα ανδρών στην ευρωπαϊκή Premier Division (σ.σ. 2-3 από την Κροατία στο ΣΕΦ) αποτελεί πλέον παρελθόν, αφού την Τρίτη (01/11) την περιμένει η Σουηδία στην πόλη Φάλκενμπεργκ για την 2η αγωνιστική του Β΄ ομίλου. Ο Νίκος Κωστόπουλος θα πάρει στη σκανδιναβική χώρα τους Καλλίνικο Κρεάνκα, Παναγιώτη Γκιώνη, Ντανιέλ Τσιόκα και Κώστα Παπαγεωργίου.

Μετά από το εν λόγω παιχνίδι, οι Γκιώνης και Παπαγεωργίου θα μεταβούν απευθείας στη Ρωσία, προκειμένου να λάβουν μέρος στο Προ Τουρ της Αγίας Πετρούπολης (03-06/11) ενώ ο Κρεάνκα θα επιστρέψει στην Αθήνα και στις 3 Νοεμβρίου θα αναχωρήσει για την ρωσική πόλη.

Οι εκπρόσωποι μας θα αγωνιστούν και στο διπλό, με τον Γκιώνη να έχει παρτενέρ τον Παπαγεωργίου και ο Κρεάνκα τον Γερμανό Πέτερ Φρανζ, με τον οποίο στο περσινό ρωσικό Όπεν είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο.


Εν τω μεταξύ, η Αγγελίνα Παπαδάκη εκτός από το απλό θα συμμετάσχει και στο διπλό μικτό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων-νεανίδων, που θα διεξαχθεί στο Λινζ της Αυστρίας στις 10-17 Δεκεμβρίου.

Η 16χρονη αθλήτρια μας, που βρίσκεται στο νούμερο 67 της παγκόσμιας κατάταξης νεανίδων και χάρη σε αυτό το πλασάρισμα προσκλήθηκε στη διοργάνωση, αρχικά ήταν να παίξει μόνο στο απλό, όμως βρήκε συμπαίκτη, τον Σέρβο Ούρος Γκόρντιτς, και έτσι θα δώσει το παρών και στο διπλό μικτό.

Αντίθετα, στο διπλό νεανίδων δεν θα λάβει μέρος, καθώς επιτρέπονται μόνο ζευγάρια από την ίδια χώρα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK