Σπάει τα ρεκόρ η Marathon Expo

Κι άλλο ρεκόρ επιφυλλάσει ο φετινός 31ος Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας στις 10 Νοεμβρίου.Μετά τις αριθμητικές συμμετοχές στους αγώνες την Marathon EXPO που θα γίνει στο κλειστο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ αναμένεται να επισκεφτούν περισσότεροι απο 50.000 άνθρωποι.

Σπάει τα ρεκόρ η Marathon Expo

Στον αστερισμό των μεγάλων διεθνών εκθέσεων θα κινηθεί η φετινή Marathon EXPO 2013 που διεξάγεται κάθε χρόνο στο πλαίσιο του Κλασικού Μαραθωνίου της Αθήνας και λειτουργεί παράλληλα με το Κέντρο Εγγραφών του σπουδαίου γεγονότος έχοντας ως θεματικές ενότητες τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό και την Υγεία.

Περισσότεροι από 50.000 επισκέπτες αναμένεται να περάσουν από το κλειστό γυμναστήριο TAE KWON DO στο Δέλτα Φαλήρου που για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει την έκθεση δημιουργώντας νέο ρεκόρ στα 6 χρόνια της διαδρομής της.


Το 2009 συγκέντρωσε 15.000 επισκέπτες, το 2010 ξεπέρασε τους 23.000, το 2011 την επισκέφτηκαν 26.000 άτομα και το 2012 ξεπέρασε τους 35.000.

Ωστόσο δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που εκτοξεύει την φετινή Marathon EXPO.


Έχοντας πλέον την δυνατότητα να αναπτυχθεί σε 3500 τετραγωνικά μέτρα στην αρένα του κλειστού του TAE KWON DO στο Φάληρο, αναμένεται να φιλοξενήσει ακόμη περισσότερες κατηγορίες αθλητικών προϊόντων και προϊόντων υγείας ενώ για πρώτη φορά θα ενταχθούν στο τριήμερο πρόγραμμα λειτουργίας της και παράλληλες εκδηλώσεις ανάμεσα στις οποίες προγράμματα αεροβικής αλλά και μουσικές σκηνές.


Σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς - αφού ακόμη δεν έχει κλειδώσει η σύνθεση της φετινής EXPO - περισσότεροι από 90 εκθέτες θα δώσουν το παρών με θεματικά περίπτερα ενώ στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες θα προστεθούν τα Όργανα γυμναστικής και τα Αθλητικά αξεσουάρ.


Η Marathon EXPO 2013 θα ανοίξει τις πύλες της στις 7 Νοεμβρίου και θα λειτουργήσει για τρεις ημέρες, ως τις 9/11 παράλληλα με το Κέντρο Εγγραφών από το οποίο οι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν όλο το απαραίτητο υλικό για την συμμετοχή τους στους αγώνες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK