Στα "μαλακά" ΑΕΚ και Stoiximan.gr ΠΑΟΚ

Με μικρότερες από τις προβλεπόμενες ποινές τιμωρήθηκαν ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τελικό του Κυπέλλου Χάντμπολ Ανδρών.

Στα "μαλακά" ΑΕΚ και Stoiximan.gr ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Η "Ένωση" τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, 20.000 € πρόστιμο και έγγραφη επίπληξη για προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος, ενώ στον "Δικέφαλο του Βορρά" επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000€ και έγγραφη επίπληξη για προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.

Αν και οι δύο ομάδες είχαν τιμωρηθεί με βάση τη "δυσφήμιση του αθλήματος", τότε κινδύνευαν με μηδενισμό από το πρωτάθλημα.

Με απόφαση της Αθλητικής Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές:

1α) Αθλητικό Σωματείο "Α.Ε.Κ.", αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής και επιβάλλει: α) την ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές (κεκλεισμένων των θυρών) για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο είκοσι χιλιάδων (20.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος.

β)Αθλητικό Σωματείου "Π.Α.Ο.Κ.", αναγνωρίζει ελαφρυντικό προγενέστερης καλής αθλητικής διαγωγής. Κατ’ ορθότερο νομικό χαρακτηρισμό τα παραπτώματα υπάγονται στο άρθρο 10 παρ.2 περ.i του πειθαρχικού κανονισμού της ο.χ.ε. και επιβάλλει: α) πρόστιμο δέκα χιλιάδων (10.000 €) ευρώ και β) έγγραφη επίπληξη για την προκληθείσα δυσφήμιση του αθλήματος. (αριθμ. απόφασης 38/2015 ) Αριθμ. Αγώνα 15202101