Στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός

Συγκλονιστικός ήταν ο προημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, όπου ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε νικητής με 10-9 (4-3 η διαδικασία των πέναλτι) και προκρίθηκε στο Final4.

Στα πέναλτι ο Παναθηναϊκός

Σε μία αναμέτρηση που έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή, η Γλυφάδα αιφνιδίασε και κατάφερε να προηγηθεί με 5-2.

Στη συνέχεια οι "πράσινοι" βελτιώθηκαν και ανέτρεψαν τα δεδομένα με σερί 4-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με πέναλτι του Παπαδόπουλου στα 1:30 πριν από τη λήξη, ισοφάρισαν 6-6 και έστειλαν το ματς στα πέναλτι.

Ο Φίλιππος Καραμπέτσος μετατράπηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή, καθώς απέκρουσε τα δύο τελευταία πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, ενώ ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας σημείωσε το νικητήριο γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-3, 2-1, 2-1 (4-3 στα πέναλτι)

Η σειρά των πέναλτι: Χατζηγούλας 0-1, Κόχειλας 1-1, Κουλιεράκης 1-2, Σαρτζετάκης 2-2, Παπαδόπουλος 2-3, Χαραλαμπόπουλος (απέκρουσε ο Πλατίδης), Αγγελίδης (απέκρουσε ο Καραμπέτσος), Θεοδωρόπουλος 3-3, Γιαννόπουλος (απέκρουσε ο Καραμπέτσος), Παπαδόγκωνας 4-3.

Παναθηναϊκός: Σαρτζετάκης 1 (πέναλτι), Κόχειλας 1 (πέναλτι), Θεοδωρόπουλος 3 (1 πέναλτι), Παπαδόγκωνας 2 (1 πέναλτι), Γ. Αφρουδάκης 2, Δερμιτζάκης 1.

Βουλιαγμένη: Αγγελίδης 1, Κουλιεράκης 1 (πέναλτι), Χατζηγούλας 2 (1 πέναλτι), Παπαδόπουλος 3 (1 πέναλτι), Γιαννόπουλος 2.

Διαβάστε ακόμη:

Αντιδικία με ΚΟΕ για την άμεση εφαρμογή της ποινής

Ο Υδραϊκός απέκλεισε την Βουλιαγμένη

Στο Final4 ο ΠΑΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK