"Σταμάτα τη γκρίνια Seb"

Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν ανάμεσα στα Grand Prix Μεξικού και Βραζιλίας για την "έκρηξη" του Sebastian Vettel μέσω team radio.

"Σταμάτα τη γκρίνια Seb"

Ο οδηγός της Ferrari έχασε το βάθρο στον δέκατο-ένατο αγώνα της σεζόν αλλά γλίτωσε τελικά την ποινή από την παγκόσμια ομοσπονδία μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Όμως η συνεχιζόμενη γκρίνια του, έχει αρχίσει να ενοχλεί και τους συναθλητές του. Ενδεικτικά όσα είπε στο motorsport.com ο πρώην teammate του στη Red Bull Racing, Daniel Ricciardo.

"Σίγουρα αντιλαμβάνομαι πως φέτος είναι πιο δυσαρεστημένος και πιο πιεσμένος. Έχει δείξει στο παρελθόν πως εκφράζει έντονα τα συναισθήματά του αλλά φέτος ακόμα περισσότερο. Είναι εύκολο να πατάς το κουμπί της επικοινωνίας με την ομάδα και να αρχίσεις να λες πράγματα αλλά όλοι γνωρίζουμε πως αυτά μπορεί να δημοσιευτούν. Πιστέψτε με, έχουν υπάρξει φορές που θα μπορούσα να πω δυο φορές χειρότερα.

Αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις, να τα λες στον εαυτό σου και μετά να πατάς το κουμπί της ενδοεπικοινωνίας. Προφανώς είναι εκνευρισμένος λόγω της εξέλιξης της σεζόν, μάλλον περίμενε πως θα ήταν σε θέση να ανταγωνιστούν τις Mercedes αλλά η σεζόν δεν εξελίχθηκε έτσι. Νομίζω πως το παράκανε, πρέπει να σταματήσει τη γκρίνια", είπε ο Ricciardo.

News 24/7

24MEDIA NETWORK