Stand by o Rossi

Η Marussia δεν έχει ακόμα αποφασίσει αν θα τρέξει με δύο μονοθέσια.

Stand by o Rossi

Ενώ ο άτυχος Jules Bianchi παλεύει για τη ζωή του στην Ιαπωνία, καλώς ή κακώς το... σόου της F1 πρέπει να συνεχιστεί. Ειδικά για τη Marussia που καλείται να αποφασίσει αν θα τρέξει στο παρθενικό Grand Prix της Ρωσίας με ένα ή δύο μονοθέσια.

Στις 4 το απόγευμα ώρα Ρωσία, έληγε η προθεσμία υποβολής των ονομάτων των οδηγών για τη δημοσίευση της λίστας συμμετοχών που δημοσιεύει η FIA. Σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα του Αμερικανού Alexander Rossi, που εκτελεί χρέη δοκιμαστή και εφεδρικού οδηγού της ομάδας.

Ωστόσο, αν και οι τεχνικοί της Marussia έχουν προετοιμάσει κανονικά και δεύτερη MR03, η απόφαση αν αυτή θα χρησιμοποιηθεί, θα παρθεί το πρωί της Παρασκευής. Λίγο πριν την έναρξη της πρώτης περιόδου ελεύθερων δοκιμών στο ρωσικό σιρκουί.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως παρότι βάσει κανονισμών κάθε ομάδα υποχρεούται να λάβει μέρος στο Grand Prix με δύο μονοθέσια, οι ειδικές συνθήκες που επικρατούν μετά το ατύχημα του Jules Bianchi, έχουν εξασφαλίσει στη Marussia την ελευθερία να πράξει κατά βούληση. Ακόμα και να μη λάβει καν μέρος στον αγώνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK