Στέλνουν σε ψυχολόγο τον Κύργιο!

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις απέκλεισε τον Νικ Κύργιο από όλες τις διοργανώσεις μέχρι το 2017 εκτός κι αν επισκεφτεί ψυχολόγο για να "πολεμήσει τους δαίμονές του"!

Στέλνουν σε ψυχολόγο τον Κύργιο!

Η απίστευτη αντίδραση του Νικ Κύργιου πριν μερικές ημέρες σε αγώνα για το Shanghai Masters δεν θα μπορούσε να περάσει ατιμώρητη.

Τι είχε κάνει; Έχανε εύκολα στο δεύτερο σετ από τον Μίσα Ζβέρεφ στον δεύτερο γύρο του Shanghai masters κι αποφάσισε να τα παρατήσει για να "πάει νωρίτερα σπίτι του" όπως είπε αργότερα σε τοπικό μέσο!

Δείτε τι έκανε:

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τένις λοιπόν αποφάσισε να τιμωρήσει με αποκλεισμό τον ομογενή τενίστα μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2017 από όλες τις διοργανώσεις! Παράλληλα θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 25.000 δολάρια για την συμπεριφορά του.

Ωστόσο η πιο τρελή... τιμωρία είναι άλλη! Η ATP καλεί τον Κύργιο να επισκεφτεί αθλητικό ψυχολόγο για να "καταπολεμήσει τους δαίμονές του" και εφόσον το κάνει τότε θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα τον άλλο μήνα! Να σημειωθεί ότι στον 21χρονο τενίστα έχει επιβληθεί ένα ακόμη πρόστιμο 16.500 δολαρίων και πάλι για τη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια του Shanghai masters.

News 24/7

24MEDIA NETWORK