Στη BAR συνεχίζει τη καριέρα του ο Button

Στη BAR συνεχίζει τη καριέρα του ο Button
Οδηγός της BAR θα είναι και το 2006 ο Jenson Button. Ο 25χρονος Άγγλος, είχε υπογράψει πέρυσι στη Williams αλλά κατά τη διάρκεια του εφετινού πρωταθλήματος μετάνιωσε για την επιλογή του και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να παραμείνει στην αγγλοαμερικανική φίρμα. Ο Sir Frank Williams συμφώνησε έναντι αποζημίωσης η οποία δεν έγινε γνωστή και δήλωσε τα ακόλουθα:

" Είμαι χαρούμενος που δώσαμε τέλος σε ένα θέμα που μας απασχόλησε για καιρό και τώρα είμαστε σε θέση να επικεντρωθούμε σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλύτερα, να αγωνιζόμαστε στις πίστες".

Από τη πλευρά του, ο ικανότατος πιλότος σχολίασε: " Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Sir Frank Williams για τον ρόλο που έπαιξε. Η δυσκολία στο να πάρω μία απόφαση ενέπλεξε πολλούς, κάτι που δεν θα έπρεπε και για το οποίο απολογούμαι. Όσο για τη συνέχεια της καριέρας μου στη BAR, νομίζω πως έχουμε πολλά πράγματα να επιτύχουμε μαζί ".

Η αλήθεια είναι πως ο Button δεν έβλεπε με... κακό μάτι τη μετακίνησή του στη Williams αλλά το γεγονός πως η συμφωνία των Άγγλων με τη BMW όσον αφορά στη προμήθεια κινητήρων έληξε, προκάλεσε φόβους μήπως και δε θα μπορούσαν τη νέα σεζόν να είναι ανταγωνιστικοί.
Εξάλλου, να σημειώσουμε πως ομόσταυλος του Button θα είναι ο Rubens Barrichello, ένα δίδυμο που σίγουρα έχει αρκετά να προσφέρει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK