Στη Red Bull Racing o Doornbos

Στους κόκκινους ταύρους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Robert Doornbos.

Στη Red Bull Racing o Doornbos

Στους κόκκινους ταύρους θα συνεχίσει την καριέρα του ο Robert Doornbos. Ο Ολλανδός οδηγός που πέρυσι άρχισε τη σεζόν ως δοκιμαστής της Jordan και στη συνέχεια αντικατέστησε τον Patrick Friesacher ως επίσημος οδηγός της Minardi, θα οδηγεί την τρίτη RB2 στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής πριν από κάθε γκραν πρι. Εκτός από δοκιμαστής της Red Bull Racing, θα είναι και ο αναπληρωματικός οδηγός της πρώτης ομάδας της Αυστριακής εταιρείας.

Τα παραπάνω, στέλνουν όπως όλα δείχνουν το καμάρι του US Drivers Search, Scoot Speed, στη Scuderia Torro Roso, τη δεύτερη ομάδα της Red Bull.

«Είναι φανταστικό να αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας που όχι μόνο προκάλεσε αίσθηση φέτος αλλά οι συνεχείς και εντυπωσιακές τις επενδύσεις, τοποθετούν βάσεις για μακροχρόνια επιτυχία στο σπορ. Στόχος μου είναι να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα και να εδραιωθώ στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού κι εδώ, είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να το πετύχω!

Ο 24χρονος έχει και στο παρελθόν συνεργαστεί με την Αυστριακή εταιρεία. Το 2004 οδηγούσε για λογαριασμό της Arden International στην F3000, η οποία έφερε τους κόκκινους ταύρους στο σασί της. Παρότι έκανε το ντεμπούτο του στο θεσμό, πανηγύρισε μία νίκη και πήρε την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Τα παραπάνω εντυπωσίασαν το αφεντικό της Arden και νυν αγωνιστικό διευθυντή της Red Bull Racing, Christian Horner, που δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη νέα μεταγραφή: «θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ομάδας. Έχει επιδείξει τις δυνατότητες του, είναι γρήγορος και πεινασμένος για νίκες και επιτυχίες. Η συνεργασία μας το 2004 ήταν ιδανική και ελπίζω να συμβεί το ίδιο και τώρα».

Ο Doornbos έπιασε αμέσως δουλειά αφού οδήγησε την RB1 στις δοκιμές εξέλιξης που ξεκίνησαν σήμερα στη Βαρκελώνη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK