Στην αντεπίθεση η Mercedes

Η νίκη του Vettel στην Μαλαισία δεν ήχησε καλά στους ανθρώπους της Mercedes που προετοιμάζουν δυναμική επάνοδο στο Grand Prix της Κίνας.

Στην αντεπίθεση η Mercedes

Η νίκη της Ferrari και του Sebastian Vettel στο Grand Prix της Μαλαισίας έφερε αναστάτωση στην ομάδα της Mercedes.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Toto Wolff, άπαντες περιμένουν βελτίωση στο επόμενο Grand Prix και κατεβαίνουν μόνο για την νίκη.

"Μπορεί να ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για το άθλημα, όμως για εμάς συνιστά μία κλήση αφύπνισης. Αν και είχαμε δύο οδηγούς στον βάθρο, εξετάσαμε με κάθε λεπτομέρεια όλους τους τομείς, στους οποίους θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Οι αντίπαλοί μας βελτιώθηκαν και τώρα πρέπει να πετύχουμε κι εμείς το ίδιο", ήταν το χαρακτηριστικό του αφεντικού της Mercedes.

Από την πλευρά του ο Nico Rosberg είπε: "Δεν ήταν τέλειο το ξεκίνημά μου κατά την έκτη χρονιά μου με την ομάδα, είμαι όμως εξαιρετικά αποφασισμένος να το αντιστρέψω αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο ομόσταυλός μου θα το βλέπει βέβαια διαφορετικά, όπως επίσης ο συμπατριώτης μου με το κόκκινο αυτοκίνητο, είμαι σίγουρος γι' αυτό. Ωστόσο αυτή η πίστα μου ταίριαζε πάντα".

Το εάν η Ferrari θα συνεχίσει την επάνοδό της στην κορυφή ή η Mercedes θα επιστρέψει στις νίκες θα το δούμε την προσεχή Κυριακή.

24MEDIA NETWORK